cooperations-in-january-2021
X

Ροή Επιλεγμένων Ειδήσεων από τις Ελληνικές Επιχειρήσεις | LB Daily

Σημαντική αρθρογραφία από το επιχειρηματικό τοπίο. Τα συγκεντρώνουμε όλα σε ένα σημείο για εσάς, στην περίπτωση που διέφυγαν της προσοχής σας.

 
δημιουργικό για τις εταιρικές συνεργασίες
Xanthi Theofanous / Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου 2021 / Κατηγορίες: LB Daily

Συνεργασίες που Συνάφθηκαν τον Ιανουάριο, 2021


Σε επέκταση της συνεργασίας με την Intralot προχώρησε ο ΟΠΑΠ για δύο ακόμα έτη (από τον Αύγουστο του 2021 έως τον Ιούλιο του 2023) με σκοπό την συνέχιση της εκμετάλλευσης της LotosX, πλατφόρμα διαχείρισης παιχνιδιών της Intralot. Μέσω της λοταριακής λύσης που παρέχει η Intralot,ο ΟΠΑΠ θα συνεχίσει να παρέχει στους παίκτες υψηλής ποιότητας εμπειρία και υπηρεσίες. Όπως καταγράφεται στο euro2day.gr η λοταριακή λύση της Intralot έχει σχεδιαστεί για να προσαρμόζεται στα σύγχρονα οικοσυστήματα και στις αυξανόμενες ανάγκες της αγορά του ΟΠΑΠ υποστηρίζοντας παράλληλα τον εκσυγχρονισμό της εταιρείας και τον ψηφιακό μετασχηματισμό της.

Για την συνέχιση παροχής λύσεων cloud και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων η Cosmote επεκτείνει την συνεργασία της με την Microsoft, όπως αναφέρεται στο businessews.gr. Η συνεργασία αυτή ξεκίνησε το 2019 στο πλαίσιο στρατηγικής συνεργασίας του Ομίλου Deutsche Telekom με τη Microsoft Corp. Οι υπηρεσίες cloud εμπλουτίζονται με Azure και Modern Workplace λύσεις, καθώς και με τη νέα υπηρεσία υποστήριξης, Premium Support. Μέσω της συνεργασίας, οι δύο εταιρείες στοχεύουν στην επιτάχυνση του ψηφιακού μετασχηματισμού και την βελτίωση της παραγωγικότητας των επιχειρήσεων οποιουδήποτε μεγέθους.

Νέα στρατηγική συνεργασία έγινε γνωστή μέσω του businessnews.gr τον Ιανουάριο, μεταξύ της Praktiker Hellas και της Vitex. Η συνεργασία πραγματοποιήθηκε με σκοπό την παροχή λύσεων υψηλής προστιθέμενης αξίας και την βελτίωση της εμπειρίας κατά την εξυπηρέτηση πελατών. Σύμφωνα με δηλώσεις του Διευθυντή Πωλήσεων της Praktiker η νέα στρατηγική συνεργασία με τη Vitex θα έχει ως αποτέλεσμα την ικανοποίηση ακόμα και των πιο απαιτητικών πελατών της Praktiker αφού θα έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν μέσα από μια γκάμα πολλών καινοτόμων προϊόντων και εμπειριών.

Ο προμηθευτής τεχνολογίας Intersys έχοντας πολυετή εμπειρία στην παροχή εξειδικευμένων λύσεων εκτύπωσης προχωρά σε συνεργασία με την Imerys, κορυφαία εταιρεία που εξειδικεύεται σε ορυκτά προϊόντα σε διεθνές επίπεδο. Μέσω της συνεργασίας η Intersys στοχεύει στην ενίσχυση της θέσης της στην ελληνική αγορά ως ένας από τους πιο αξιόπιστους MPS παρόχους, σύμφωνα με είδηση που προέρχεται από το businessnews.gr. Μέσω του Intersys MPS παρέχεται ενημέρωση στις επιχειρήσεις για την απόδοση της λύσης σε κάθε στάδιο που η επιχείρηση επιθυμεί, για το ποσοστό εξοικονόμησης και τα πρακτικά οφέλη που απολαμβάνει, με σκοπό να έχει πλήρη διαφάνεια της επένδυσης. Στόχος της Intersys μέσω της συνεργασίας είναι, επίσης, η επέκταση του χαρτοφυλακίου της, ιδιαίτερα στον κλάδο βιομηχανίας και ενέργειας.

Νέα γραμμή παραγωγής υλοποιεί η PepsiCo με σκοπό την δημιουργία ενός πιο βιώσιμου συστήματος τροφών, σε συνεργασία με την Beyond Meat, εταιρία παραγωγής κρέατος με εναλλακτικά υλικά. Σύμφωνα με είδηση του Reuters που δημοσιεύει το newmoney.gr η συνεργασία αυτή θα επιτρέψει στην Beyond Meat την πρόσβαση στο μάρκετινγκ και την διανομή της PepsiCo αλλά και να επεκταθεί σε νέες γραμμές παραγωγής.

Η Celestyal Cruises, εταιρεία διαχείρισης κρουαζιερόπλοιων ανακοίνωσε πως προέβη σε συνεργασία με την Versonix, κορυφαία εταιρεία λύσεων λογισμικού για επιχειρήσεις που ασχολούνται με τον τουρισμό και πιο συγκεκριμένα με τις κρουαζιέρες. Η συνεργασία μεταξύ των εταιρειών συνάφθηκε με σκοπό την παροχή υπηρεσιών κρατήσεων από την Versonix, σύμφωνα με το newmoney.gr. Η Seaware, η πλατφόρμα της Versonix θα προσφέρει απόδοση διαχείρισης εσόδων, έναν αποτελεσματικό μηχανισμό τιμολόγησης και επιχειρηματικής πολιτικής, καθώς και ολοκληρωμένο πρόγραμμα πιστότητας των πελατών της Celestyal Cruises. Επιπλέον θα παρέχει τη δυνατότητα λειτουργικότητας CRM, τόσο για τους επισκέπτες όσο και για τους ταξιδιωτικούς πράκτορες, καθώς και άλλες δυνατότητες για τους πράκτορες, σχετικά με προσφορές μεγάλης ποικιλίας προϊόντων σε πελάτες.

Εκτύπωση
Rate this article:
Δεν υπάρχει αξιολόγηση
123
Ετικέτες:συνεργασίες
blog comments powered by Disqus
LINKED BUSINESS
Σύμβολο της Linked Business

Η πλατφόρμα Linked Business παρέχει όλα τα εργαλεία για να αποκρυπτογραφήσετε την αγορά σας!

Ψάχνετε για επιχειρήσεις σε μια οδό; Σε ένα οικοδομικό τετράγωνο; Ψάχνετε για επιχειρήσεις σε όλη την επικράτεια; Σας ενδιαφέρει μια συγκεκριμένη δραστηριότητα ή ένας ολόκληρος κλάδος; Οι απαντήσεις σας βρίσκονται μέσα στην Linked Business!

Μάθετε περισσότερα...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έχετε κάποια απορία σχετικά με τη λειτουργία και τις χρήσεις της πλατφόρμας; Ζητήστε πληροφορίες στα:

 

Θέλετε πρόσβαση σε συστηματική πληροφόρηση σχετικά με τον παλμό της αγοράς και τα πλέον επικαιροποιημένα market opportunities σε επίπεδο B2B; Αποκτήστε πρόσβαση στο newsletter της Linked Business.

  ΕΓΓΡΑΦΗ

ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η Linked Business συμμετέχει στο πρόγραμμα NBG Business Seeds της Εθνικής Τράπεζας