Linked Business Blog
X

Linked Business Blog

 
Η Linked Business στο "Open Data: what, why, when and how"

Η Linked Business στο "Open Data: what, why, when and how"

Δίνοντας μας την ευκαιρία να μεταδώσουμε τις γνώσεις και την εμπειρία που έχουμε αποκτήσει μετά από πολυετή προσπάθεια στον χώρο των Ανοιχτών Δεδομένων η Περιφέρεια Κρήτης σε συνεργασία με τον Οργανισμό Ανοιχτών Τεχνολογιών ΕΕΛ/ΛΑΚ μας προσκαλούν στην διαδικτυακή εκδήλωση που διοργανώνουν με σκοπό την ανάπτυξη περιφερειακών δράσεων για τα Ανοικτά Δεδομένα και την προώθηση της χρήσης των Δημόσιων Πληροφοριών και Δεδομένων.

Δεκεμβρίου 4, 2020
B2B Πωλήσεις και Μάρκετινγκ για το 2021 (και όχι μόνο)

B2B Πωλήσεις και Μάρκετινγκ για το 2021 (και όχι μόνο)

Με βάση το πολύ ενδιαφέρον 2021 B2B Marketing Mix Report από το Sagefrog Marketing Group, σε συνδυασμό με το The New Consumer Mindset από τον Global Web Index, παρουσιάζουμε τα βασικά συμπεράσματα της μέχρι τώρα πορείας των επιχειρήσεων εντός του 2020 και ποιες (φαίνεται ότι) θα είναι οι βασικές επιδιώξεις και τάσεις για το 2021.

Νοεμβρίου 25, 2020
Η Linked Business στο TOP 100 του Ευρωπαϊκού SME Focus Group για την Τεχνητή Νοημοσύνη

Η Linked Business στο TOP 100 του Ευρωπαϊκού SME Focus Group για την Τεχνητή Νοημοσύνη

Μια ακόμα σημαντική επιτυχία για την βραβευμένη πλατφόρμα Linked Business, καθώς επιλέχθηκε στις κορυφαίες 100 μικρομεσαίες επιχειρήσεις της Ευρώπης που θα συμμετάσχουν σε focus group, στην παροχή λύσεων με τη χρήση Τεχνητής Νοημοσύνης – AI.

Νοεμβρίου 17, 2020
The LB Files, απευθείας στο inbox σας!

The LB Files, απευθείας στο inbox σας!

Σύντομη και to the point η σημερινή ανακοίνωση.

Αποφασίσαμε να ανοίγουμε, μόνο για τους subscribers μας, public περιεχόμενο της πλατφόρμας μας! Τι public περιεχόμενο;

Οκτωβρίου 22, 2020
"Amazon" στην Ελλάδα! Η αποκαλυπτική συνέχεια...

"Amazon" στην Ελλάδα! Η αποκαλυπτική συνέχεια...

Πράγματι, ήταν πολύ καλή για να είναι αληθινή η έλευση της τόσο χρηματορέουσας Amazon στη Θεσσαλονίκη. Έστω κι αν κατέχει πλέον στα επίσημα στοιχεία του ΓΕΜΗ το απόλυτο ρεκόρ στο μετοχικό κεφάλαιο!

Αυγούστου 26, 2020
Η Amazon ΗΡΘΕ με 1 Δις στη Θεσσαλονίκη!

Η Amazon ΗΡΘΕ με 1 Δις στη Θεσσαλονίκη!

Και ξαφνικά, εκεί που παρακολουθείς τον χάρτη των ιδρύσεων για να αφουγκράζεσαι την κίνηση των αγορών στην Ελλάδα σ’ αυτόν τον περίεργο Αύγουστο που διανύουμε, πέφτεις πάνω στην είδηση του καλοκαιριού. Αν δεν έχει γίνει κάποιο δραματικό λάθος στην καταχώρηση των στοιχείων στο ΓΕΜΗ, τότε έχουμε την ίδρυση μιας νέας μονοπρόσωπης ιδιωτικής κεφαλαιουχικής εταιρείας στη Θεσσαλονίκη, στις 3 Αυγούστου, με διακριτικό τίτλο ESHOP AMAZON και εταιρικό κεφάλαιο (drum roll) 1.000.000.000,00€!

Αυγούστου 25, 2020
Πως να Στελεχώσεις την Επιχείρησή σου με τα Κατάλληλα Άτομα

Πως να Στελεχώσεις την Επιχείρησή σου με τα Κατάλληλα Άτομα

Eίχα την ευκαιρία να γνωρίσω την πλατφόρμα CollegeLink και το αποτελεσματικότατο διαπανεπιστημιακό τους event Start-up Career Day. Ορίστε τι αποκόμισα...

Ιουνίου 5, 2020
Οι πραγματικοί πλειστηριασμοί σε απόσταση ενός κλικ!

Οι πραγματικοί πλειστηριασμοί σε απόσταση ενός κλικ!

Με τα αποτελέσματα που έχουμε επιτύχει για τους πελάτες μας μέσα στο 2019 και με την ανάγκη για ψηφιακό μετασχηματισμό να επιταχύνει τις διαδικασίες με τις οποίες οι επιχειρήσεις υιοθετούν ολοένα και περισσότερο καινοτόμες ηλεκτρονικές υπηρεσίες, το διάστημα της καραντίνας μας βρήκε να ενσωματώνουμε στην έξυπνη πληροφόρησή μας ακόμα περισσότερες πηγές για την πιο ολοκληρωμένη εικόνα της δραστηριότητας και της υγείας όλων των ελληνικών επιχειρήσεων.

Συνοπτικά

Ένα μεγάλο άλμα για την πλατφόρμα της Linked Business. Σε κάθε εταιρικό προφίλ προστίθενται τα στοιχεία των πραγματικών πλειστηριασμών για όλες τις ελληνικές επιχειρήσεις. 

Μαΐου 13, 2020
Επιχειρηματικότητα Έκτακτης Ανάγκης

Επιχειρηματικότητα Έκτακτης Ανάγκης

Η διασύνδεση των αγορών μεταξύ τους και οι θετικές και αρνητικές αλληλεπιδράσεις, είναι κάτι το οποίο παρακολουθούμε στενά στην Linked Business μέσα από την καταγραφή του παλμού της αγοράς με τεχνολογίες big data. Έτσι αποφασίσαμε, συμμεριζόμενοι τη σημαντικότητα της πανοραμικής αντίληψης της ελληνικής αγοράς για τις επιχειρήσεις, να ανοίξουμε εν μέσω κρίσης COVID-19 ακόμα περισσότερα δεδομένα, με περισσότερες σημαντικές αγορές αλλά παράλληλα παρακολουθώντας στενά και την επιχειρηματικότητα έκτακτης ανάγκης. Δηλαδή τις επιχειρήσεις εκείνες που είτε ανήκουν στους αναμενόμενα ευνοημένους κλάδους είτε τις παρατηρούμε να αναπτύσσονται ευκαιριακά.

Μαΐου 1, 2020
Πως να αυξήσετε τις πωλήσεις 30% (ή και περισσότερο) μέσα στο επόμενο εξάμηνο!

Πως να αυξήσετε τις πωλήσεις 30% (ή και περισσότερο) μέσα στο επόμενο εξάμηνο!

Που βρίσκεται ο πελάτης μου και ποιος πραγματικά είναι;

Διαρκές το ερώτημα για τις επιχειρήσεις και στο συγκεκριμένο άρθρο θα το απαντήσουμε με βάση το feedback και τα αποτελέσματα από τις ομάδες πωλήσεων που χρησιμοποίησαν την έξυπνη πληροφόρηση της Linked Business μέσα στο 2019. Βλέπετε, στην αφετηρία τόσο του marketing όσο και των πωλήσεων, υπάρχει παραδοσιακά το θεμέλιο της αποτελεσματικής έρευνας για της κατανόησης της αγοράς. Η οποία έρευνα τελικά ανιχνεύει το…

Ιανουαρίου 20, 2020
RSS
LINKED BUSINESS
Σύμβολο της Linked Business

Η πλατφόρμα Linked Business παρέχει όλα τα εργαλεία για να αποκρυπτογραφήσετε την αγορά σας!

Ψάχνετε για επιχειρήσεις σε μια οδό; Σε ένα οικοδομικό τετράγωνο; Ψάχνετε για επιχειρήσεις σε όλη την επικράτεια; Σας ενδιαφέρει μια συγκεκριμένη δραστηριότητα ή ένας ολόκληρος κλάδος; Οι απαντήσεις σας βρίσκονται μέσα στην Linked Business!

Μάθετε περισσότερα...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έχετε κάποια απορία σχετικά με τη λειτουργία και τις χρήσεις της πλατφόρμας; Ζητήστε πληροφορίες στα:

 

Θέλετε πρόσβαση σε συστηματική πληροφόρηση σχετικά με τον παλμό της αγοράς και τα πλέον επικαιροποιημένα market opportunities σε επίπεδο B2B; Αποκτήστε πρόσβαση στο newsletter της Linked Business.

  ΕΓΓΡΑΦΗ

ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η Linked Business συμμετέχει στο πρόγραμμα NBG Business Seeds της Εθνικής Τράπεζας