X

Linked Business Blog

B2B Marketing - Η Στρατηγική του Customer Experience

B2B Marketing - Η Στρατηγική του Customer Experience

Η λέξη "Customer Experience" ανήκει σίγουρα στους πλέον δημοφιλείς όρους του marketing τα τελευταία χρόνια, και όχι τυχαία. Στην εποχή του eCommerce και των μετρήσιμων αποτελεσμάτων από τις ενέργειες marketing, επιβεβαιώνεται όλο και περισσότερο ότι τα κριτήρια με τα οποία αποφασίζει κάποιος να γίνει πελάτης, είναι πολύ περισσότερο συναισθηματικά παρά ορθολογικά. Δεν έχει να κάνει με τη μηχανή και τον τρόπο κατασκευής ενός αυτοκινήτου. Έχει να κάνει με το πώς αισθάνεσαι μέσα σ’ αυτό.

Και αν η εμπειρία του πελάτη είναι σημαντική σε επίπεδο B2C, όπου ο καταναλωτής είθισται να δοκιμάζει συχνά τις επιλογές του, στον B2B χώρο όπου οι δοκιμές περιορίζονται και ο πελάτης ψάχνει να παρκάρει πάνω σε στιβαρές συνεργασίες, το "customer experience" καθίσταται πλέον το βασικό προϊόν.

Τι είναι το Customer Experience (CX);

Μαρτίου 28, 2019
Η αναμέτρηση Ευρώπης - Fake News

Η αναμέτρηση Ευρώπης - Fake News

Έχουν περάσει μόλις δύο χρόνια και κάτι ψιλά, από το άρθρο του Motherboard και τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις σχετικά με τον ρόλο των social media και της Cambridge Analytica στην εκλογή Trump αλλά και στο αποτέλεσμα του Brexit.

Με τις Ευρωεκλογές να βρίσκονται σε απόσταση μόλις δύο μήνες, η Ευρωπαϊκή Ένωση αναθέτει πλέον στις ευρωπαϊκές υπηρεσίες πληροφοριών το καθήκον να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά κάθε κακόβουλο φορέα επηρεασμού και παραπλάνησης της κοινής γνώμης.

Σύμφωνα με τον Μιχάλη Βαφόπουλο, οι βασικοί μηχανισμοί ποδηγέτησης της κοινής γνώμης είναι δύο...

Μαρτίου 26, 2019
V for Big Data! Τι είπατε;

V for Big Data! Τι είπατε;

- Ναι, ξέρω, ακούγεται κάπως αλλά δεν θα σας αφήσω στο σκοτάδι. Οπότε ξεκινάμε με μια πολύ σύντομη ιστορία. Αρχικά λοιπόν υπήρξε το internet.

Τι είναι το internet;

Είναι οι υποδομές. Ο όρος internet χρησιμοποιείται για να περιγράψει ένα αχανές υπερδίκτυο το οποίο συνδέει αναρίθμητους υπολογιστές και δίκτυα, μεταξύ των οποίων διακινείται πληροφορία με τη χρήση διαφόρων πρωτοκόλλων επικοινωνίας. Το αχανές αυτό υπερδίκτυο είναι πλήρως αποκεντρωμένο. Και υπολογίζεται ότι στην παρούσα φάση υπάρχουν περίπου 4,4 δισεκατομμύρια χρήστες οι οποίοι διακινούν μεταξύ τους πληροφορία μέσω διασυνδεδεμένων συσκευών.

Μαρτίου 5, 2019
Πως να Απαλλαγείς απ’ την Αναβλητικότητα

Πως να Απαλλαγείς απ’ την Αναβλητικότητα

Είναι ωραίο πράγμα να έχεις στόχους! Συμφωνείτε; Το πιο πιθανόν ΝΑΙ! Στην τελική όλοι γνωρίζουν ότι οι στόχοι είναι σημαντικό πράγμα. Και για να το επιβεβαιώσουμε (Τεγόπουλος και Φυτράκης):

Νοεμβρίου 26, 2018
Θέλετε να παραδίδονται τα newsletter σας;

Θέλετε να παραδίδονται τα newsletter σας;

Μπορεί η κρατούσα αντίληψη να θέλει την παραδοσιμότητα των newsletters να εξαρτάται αποκλειστικά από τις πρακτικές που ακολουθεί ο αποστολέας, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι αυτές αποτελούν τη μοναδική παράμετρο έτσι ώστε τα email σας ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ!

Νοεμβρίου 21, 2018
RSS
LINKED BUSINESS
Σύμβολο της Linked Business

Η πλατφόρμα Linked Business παρέχει όλα τα εργαλεία για να αποκρυπτογραφήσετε την αγορά σας!

Ψάχνετε για επιχειρήσεις σε μια οδό; Σε ένα οικοδομικό τετράγωνο; Ψάχνετε για επιχειρήσεις σε όλη την επικράτεια; Σας ενδιαφέρει μια συγκεκριμένη δραστηριότητα ή ένας ολόκληρος κλάδος; Οι απαντήσεις σας βρίσκονται μέσα στην Linked Business!

Μάθετε περισσότερα...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έχετε κάποια απορία σχετικά με τη λειτουργία και τις χρήσεις της πλατφόρμας; Ζητήστε πληροφορίες στα:

Θέλετε πρόσβαση σε συστηματική πληροφόρηση σχετικά με τον παλμό της αγοράς και τα πλέον επικαιροποιημένα market opportunities σε επίπεδο B2B; Αποκτήστε πρόσβαση στο newsletter της Linked Business.

  ΕΓΓΡΑΦΗ

ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η Linked Business συμμετέχει στο πρόγραμμα NBG Business Seeds της Εθνικής Τράπεζας