Ροή Επιλεγμένων Ειδήσεων από τις Ελληνικές Επιχειρήσεις | LB Daily
X

Ροή Επιλεγμένων Ειδήσεων από τις Ελληνικές Επιχειρήσεις | LB Daily

Σημαντική αρθρογραφία από το επιχειρηματικό τοπίο. Τα συγκεντρώνουμε όλα σε ένα σημείο για εσάς, στην περίπτωση που διέφυγαν της προσοχής σας.

 

Οι Επενδύσεις που γνωστοποιήθηκαν τον Δεκέμβριο, 2020

Η ΑΒ Βασιλόπουλος, η Κύκνος και η Lamda Hellix προχώρησαν σε σημαντικές επενδύσεις τον τελευταίο μήνα του 2020.

Οι Σημαντικότερες Συνεργασίες του Δεκεμβρίου 2020

Με σκοπό την εξέλιξη και την ευελιξία του στρατηγικού σχεδιασμού μεγάλες εταιρείες ενώνουν τις δυνάμεις τους στα πλαίσια συμμαχιών τον τελευταίο μήνα του 2020.

Εξαγορές Εταιρειών ως μέθοδος Ανάπτυξης - Δεκ '20/Ιαν '21

Σε εξαγορές προχώρησαν διάφορες εταιρείες το τελευταίο δίμηνο με σκοπό την συνέχιση αναπτυξιακών στρατηγικών παρά τις επιπτώσεις που έχει επιφέρει η πανδημία στο επιχειρηματικό/οικονομικό σκηνικό.

Οικονομικά Στοιχεία Εταιρειών - Έκδοση 11/01/2021

Τα τελευταία οικονομικά στοιχεία εταιρειών παραγωγής, επεξεργασίας και εμπορίας προϊόντων ξυλείας, μετάλλου, σιδήρου και χάλυβα (Ακρίτας Α.Ε., Interwood-Ξυλεμπορία, MEVACO Α.Ε., Αφοι Κορδέλλου και Έλαστρον).

Οικονομικά Στοιχεία Εταιρειών Ένδυσης - Έκδοση 07/01/2021

Οι οικονομικές επιδόσεις της ένδυσης και κλωστοϋφαντουργίας στον ελλαδικό χώρο, η περίπτωση της Μinerva και τα αποτελέσματα των μεγαλύτερων εταιρειών μόδας στον κόσμο, Inditex και H&M.

Αποφάσεις Έκτακτων Γενικών Συνελεύσεων στα τέλη Δεκεμβρίου

Σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση προχώρησε η Εταιρεία Μύλοι Κεπενού Α.Β.Ε.Ε., η AS Company S.A. και η Papoutsanis S.A. με σκοπό την διανομή των κερδών των χρήσεων και τον διαμοιρασμό του μετοχικού Κεφαλαίου. 

Οικονομικά Στοιχεία Εταιρειών - Έκδοση 29/12/2020

Οι οικονομικές επιδόσεις για τους εννέα πρώτους μήνες του έτους των ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, ΤΙΤΑΝ, ΕΥΑΘ, ΕΛΤΟΝ και ΕΛΙΝΟΙΛ

Οικονομικά Στοιχεία Εταιρειών Πληροφορικής - Έκδοση 22/12/2020

Οικονομικά αποτελέσματα εταιρειών που δραστηριοποιούνται στον τομέα της τεχνολογίας (Πλαίσιο Ε.Ε.Β.Ε., Performance Technologies Α.Ε., Space Hellas S.A., Quality & Reliability Α.Ε., Logismos S.A.)

Οικονομικά Στοιχεία FMCG Εταιρειών - Έκδοση 17/12/2020

Οικονομικά αποτελέσματα ελληνικών εταιρειών που ανήκουν στον τομέα Food & Beverages (Καραμολέγκος Α.Ε., Νίκας Α.Ε.Β.Ε.Ε., Μύλοι Κεπένου Α.Ε.Β.Ε.Ε., Μύλοι Λούλη Α.Ε.).

Οικονομικά Στοιχεία Εταιρειών - Έκδοση 15/12/2020

Τα οικονομικά αποτελέσματα που ανακοίνωσαν πρόσφατα οι ελληνικές εταιρείες ΚΑΡΕΛΙΑ, Alumil, Epsilon Net, ΕΥΔΑΠ και Coral για το εννεάμηνο του έτους.

RSS
LINKED BUSINESS
Σύμβολο της Linked Business

Η πλατφόρμα Linked Business παρέχει όλα τα εργαλεία για να αποκρυπτογραφήσετε την αγορά σας!

Ψάχνετε για επιχειρήσεις σε μια οδό; Σε ένα οικοδομικό τετράγωνο; Ψάχνετε για επιχειρήσεις σε όλη την επικράτεια; Σας ενδιαφέρει μια συγκεκριμένη δραστηριότητα ή ένας ολόκληρος κλάδος; Οι απαντήσεις σας βρίσκονται μέσα στην Linked Business!

Μάθετε περισσότερα...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έχετε κάποια απορία σχετικά με τη λειτουργία και τις χρήσεις της πλατφόρμας; Ζητήστε πληροφορίες στα:

 

Θέλετε πρόσβαση σε συστηματική πληροφόρηση σχετικά με τον παλμό της αγοράς και τα πλέον επικαιροποιημένα market opportunities σε επίπεδο B2B; Αποκτήστε πρόσβαση στο newsletter της Linked Business.

  ΕΓΓΡΑΦΗ

ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η Linked Business συμμετέχει στο πρόγραμμα NBG Business Seeds της Εθνικής Τράπεζας