Ροή Επιλεγμένων Ειδήσεων από τις Ελληνικές Επιχειρήσεις | LB Daily
X

Ροή Επιλεγμένων Ειδήσεων από τις Ελληνικές Επιχειρήσεις | LB Daily

Σημαντική αρθρογραφία από το επιχειρηματικό τοπίο. Τα συγκεντρώνουμε όλα σε ένα σημείο για εσάς, στην περίπτωση που διέφυγαν της προσοχής σας.

 
Οικονομικά Στοιχεία FMCG Εταιρειών - Έκδοση 14/4/2021

Οικονομικά Στοιχεία FMCG Εταιρειών - Έκδοση 14/4/2021

Ο χώρος των προϊόντων ευρείας κατανάλωσης, στον οποίο έχουμε αναφερθεί αρκετές φορές λόγω της ανάπτυξης που έχει γνωρίσει σε μια κατά τ΄ άλλα δυσχερή περίοδο, συνεχίζει την ανοδική του κατεύθυνση όπως φαίνεται μέσα από την αναπτυξιακή πορεία που ακολουθούν εταιρείες που υπάγονται σε αυτόν.

Οικονομικά Στοιχεία Τραπεζών - Έκδοση 12/04/2021

Οικονομικά Στοιχεία Τραπεζών - Έκδοση 12/04/2021

Τα νέα οικονομικά αποτελέσματα ελληνικών και διεθνών τραπεζών για τη χρήση του έτους που μας πέρασε.

Οι Εξαγορές του Μαρτίου, 2021

Οι Εξαγορές του Μαρτίου, 2021

Σημαντικές εξαγορές διενεργήθηκαν τον Μάρτιο παγκοσμίως με γιγάντια ποσά να αλλάζουν χέρια. Η Panasonic προχώρησε στην σημαντικότερη εξαγορά μετά το 2011 και ο Όμιλος Flynn...

Οικονομικά Στοιχεία Εταιρειών Οικοδομικών Υλικών - Έκδοση 06/04/2021

Τα νέα οικονομικά στοιχεία που γνωστοποιήθηκαν του πρώτους μήνες του 2021 εταιρειών παραγωγής οικοδομικών υλικών και παραγωγής πρωτογενούς πλατίνας.

Οι Απώλειες της Εστίασης τον Φεβρουάριο, 2021

Οι ιδρύσεις επιχειρήσεων στο χώρο της εστίασης κατά τον Φεβρουάριο και η ερμηνεία της κατάστασης που βρίσκεται ο κλάδος του Parallaxi Magazine.

Συνεργασίες που Πραγματοποιήθηκαν τον Μάρτιο, 2021

Οι περισσότερες από τις συνεργασίες που γνωστοποιήθηκαν τον Μάρτιο αφορούν τον χώρο των ΑΠΕ, των τραπεζών αλλά και άλλων κλάδων όπως τις τηλεπικοινωνίες και τα τρόφιμα και ποτά.

Οι 5 Εταιρείες που θα Προμηθεύσουν τα Φαρμακεία με Self-Tests

Οι 5 Εταιρείες που θα Προμηθεύσουν τα Φαρμακεία με Self-Tests

Από τις 30 εταιρείες που έλαβαν μέρος στο διαγωνισμό για προμήθεια 10 εκ. self-test, τα οποία αναμένεται να διατεθούν στα φαρμακεία τον Απρίλιο, μόνο οι φάκελοι των 5 θεωρήθηκαν πλήρεις και κατατέθηκαν στο Ελεγκτικό Συνέδριο.

Οι Τάσεις των Ιδρύσεων Ασφαλιστικών Επιχειρήσεων στην Ελλάδα για τον Φεβρουάριο και τα Πρόσφατα Οικονομικά Αποτελέσματα Εταιρειών του Κλάδου

Πολλές από τις εταιρείες παροχής ασφαλιστικών υπηρεσιών που δραστηριοποιούνται σε παγκόσμιες αγορές ανακοίνωσαν τον προηγούμενο μήνα τις εξελίξεις των οικονομικών τους επιδόσεων για το 2020. Στην ελληνική αγορά οι ασφαλιστικές εταιρείες…

Οι Τάσεις των Ιδρύσεων Ελληνικών Εταιρειών e-Commerce για τον Φεβρουάριο και οι Επιδόσεις Διεθνών Επιχειρήσεων

Στο άρθρο που ακολουθεί παρουσιάζονται οι τάσεις των ιδρύσεων ελληνικών επιχειρήσεων Ηλεκτρονικού Εμπορίου για τον Φεβρουάριο και οι τελευταίες εξελίξεις των διεθνώς αναγνωρισμένων επιχειρήσεων του ίδιου κλάδου. 

Οικονομικά Στοιχεία Ομίλων - Έκδοση 12/3/2021

Τα νέα οικονομικά στοιχεία Ομίλων που δραστηριοποιούνται διεθνώς και γνωστοποιήθηκαν του πρώτους μήνες του 2021.

RSS
LINKED BUSINESS
Σύμβολο της Linked Business

Η πλατφόρμα Linked Business παρέχει όλα τα εργαλεία για να αποκρυπτογραφήσετε την αγορά σας!

Ψάχνετε για επιχειρήσεις σε μια οδό; Σε ένα οικοδομικό τετράγωνο; Ψάχνετε για επιχειρήσεις σε όλη την επικράτεια; Σας ενδιαφέρει μια συγκεκριμένη δραστηριότητα ή ένας ολόκληρος κλάδος; Οι απαντήσεις σας βρίσκονται μέσα στην Linked Business!

Μάθετε περισσότερα...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έχετε κάποια απορία σχετικά με τη λειτουργία και τις χρήσεις της πλατφόρμας; Ζητήστε πληροφορίες στα:

 

Θέλετε πρόσβαση σε συστηματική πληροφόρηση σχετικά με τον παλμό της αγοράς και τα πλέον επικαιροποιημένα market opportunities σε επίπεδο B2B; Αποκτήστε πρόσβαση στο newsletter της Linked Business.

  ΕΓΓΡΑΦΗ

ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η Linked Business συμμετέχει στο πρόγραμμα NBG Business Seeds της Εθνικής Τράπεζας