Νέα & Ανακοινώσεις της LinkedBusiness
X
 
01Απρ 2023 - 715

Ο Ιδανικός σας Σύντροφος με μια Απροσδόκητη Συνεργασία της Linked Business

Πρωταπριλιά 2023

Η σημερινή μέρα είναι ιδιαίτερη για την Linked Business, καθώς από χτες φιγουράρει στο portfolio μας ένα λογότυπο διαφορετικό από τα υπόλοιπα. Το εγχείρημα υπήρξε ιδιαίτερα τολμηρό και βασίστηκε σε ερευνητικό έργο μιας πενταετίας. Έτσι σήμερα, ανακοινώνουμε επίσημα τη συνεργασία μας με τον κολοσσό των dating apps, το Tinder, στον σχεδιασμό μιας mobile εφαρμογής η οποία αναμένεται να ενισχύσει τις ανθρώπινες σχέσεις.

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα απ’ την αρχή.

Linked Business
Linked Business
30Ιαν 2023 - 496

Linked Business: «Εγκεκριμένος Προμηθευτής» στα «Ψηφιακά Εργαλεία MME»

Η Linked Business πιστοποιήθηκε επίσημα ως «Εγκεκριμένος Προμηθευτής» στο πρόγραμμα «Ψηφιακά Εργαλεία MME», της δράσης «Ψηφιακός Μετασχηματισμός Επιχειρήσεων» του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας Ελλάδα 2.0.

Linked Business
Linked Business
04Απρ 2022 - 1173

Η Συμμετοχή της Linked Bussiness στο 7ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών

09.55 PRIVATE INVESTMENTS IN RESEARCH: A RAPIDLY EVOLVING LANDSCAPE

Η Linked Business συμμετέχει στο 7ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, με τον Ιδρυτή και Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας, Μιχάλη Βαφόπουλο σε ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον panel με θέμα...

Linked Business
Linked Business
12Μαρ 2021 - 1746

Ο Γιώργος Στεργίου στο Τιμόνι της Γενικής Διεύθυνσης της Linked Business

Η συγκεκριμένη στρατηγική επιλογή αποτελεί για την Linked Business μια εξαιρετικά σημαντική προσθήκη στους ανθρώπους της εταιρείας, καθώς ο κ. Στεργίου φέρει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά τα οποία μπορούν να οδηγήσουν με ασφάλεια μια startup εταιρεία σε ανώτερα επίπεδα, στο στάδιο της ραγδαίας ανάπτυξής της. Τα 4 κυριότερα σημεία στα οποία πρέπει να εστιάσουμε, είναι...

Linked Business
Linked Business
04Δεκ 2020 - 1265

Η Linked Business στο "Open Data: what, why, when and how"

Συμμετοχή στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος ODEON

Δίνοντας μας την ευκαιρία να μεταδώσουμε τις γνώσεις και την εμπειρία που έχουμε αποκτήσει μετά από πολυετή προσπάθεια στον χώρο των Ανοιχτών Δεδομένων η Περιφέρεια Κρήτης σε συνεργασία με τον Οργανισμό Ανοιχτών Τεχνολογιών ΕΕΛ/ΛΑΚ μας προσκαλούν στην διαδικτυακή εκδήλωση που διοργανώνουν με σκοπό την ανάπτυξη περιφερειακών δράσεων για τα Ανοικτά Δεδομένα και την προώθηση της χρήσης των Δημόσιων Πληροφοριών και Δεδομένων.

Linked Business
Linked Business
17Νοε 2020 - 1844

Η Linked Business στο TOP 100 του Ευρωπαϊκού SME Focus Group για την Τεχνητή Νοημοσύνη

Μια ακόμα σημαντική επιτυχία για την βραβευμένη πλατφόρμα Linked Business, καθώς επιλέχθηκε στις κορυφαίες 100 μικρομεσαίες επιχειρήσεις της Ευρώπης που θα συμμετάσχουν σε focus group, στην παροχή λύσεων με τη χρήση Τεχνητής Νοημοσύνης – AI.

Linked Business
Linked Business
22Οκτ 2020 - 1920

The LB Files, απευθείας στο inbox σας!

Όλες οι πληροφορίες για την MLS Πληροφορική ΑΕ

Σύντομη και to the point η σημερινή ανακοίνωση.

Αποφασίσαμε να ανοίγουμε, μόνο για τους subscribers μας, public περιεχόμενο της πλατφόρμας μας! Τι public περιεχόμενο;

Andreas Batsis
Andreas Batsis
13Μαϊ 2020 - 5429

Οι πραγματικοί πλειστηριασμοί σε απόσταση ενός κλικ!

από τη Νέα Υπηρεσία LB e-Auctions

Με τα αποτελέσματα που έχουμε επιτύχει για τους πελάτες μας μέσα στο 2019 και με την ανάγκη για ψηφιακό μετασχηματισμό να επιταχύνει τις διαδικασίες με τις οποίες οι επιχειρήσεις υιοθετούν ολοένα και περισσότερο καινοτόμες ηλεκτρονικές υπηρεσίες, το διάστημα της καραντίνας μας βρήκε να ενσωματώνουμε στην έξυπνη πληροφόρησή μας ακόμα περισσότερες πηγές για την πιο ολοκληρωμένη εικόνα της δραστηριότητας και της υγείας όλων των ελληνικών επιχειρήσεων.

Συνοπτικά

Ένα μεγάλο άλμα για την πλατφόρμα της Linked Business. Σε κάθε εταιρικό προφίλ προστίθενται τα στοιχεία των πραγματικών πλειστηριασμών για όλες τις ελληνικές επιχειρήσεις. 

Linked Business
Linked Business
15Νοε 2019 - 1955

Το Vodafone Business Ανακοινώνει Εμπορική Συνεργασία με τη Linked Business

Μέσα από αυτή τη συνεργασία, το Vodafone Business θα χρησιμοποιήσει την καινοτόμο πλατφόρμα ανάλυσης Big Data και Τεχνητής Νοημοσύνης (AI) της Linked Business για να παράσχει λύσεις νέας γενιάς, ειδικά διαμορφωμένες για τις ιδιαίτερες ανάγκες της εκάστοτε επιχείρησης, διευρύνοντας έτσι το χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών υψηλής τεχνολογικής αξίας.

Linked Business
Linked Business
20Ιουν 2019 - 5293

1ος Νικητής; "Η πιο ολοκληρωμένη πηγή για την ελληνική επιχειρηματικότητα"!

Η Πλατφόρμα Linked Business είναι από χτες ο 1oς νικητής στον 9ο Διαγωνισμό Καινοτομίας & Τεχνολογίας #NBGBusinessSeeds, καταλαμβάνοντας την 1η θέση από 331 αρχικές προτάσεις.

Linked Business
Linked Business
03Απρ 2019 - 1635

Data Driven Business Opportunities

Exploring Business Opportunities from Big Data

Η Linked Business συμμετέχει, με τον CEO της Μιχάλη Βαφόπουλο, με μια εμπνευσμένη παρουσίαση σε ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον event με τίτλο: "Data Driven Business Opportunities", όπου θα αναλυθούν οι διαφορετικές χρήσεις και οι βέλτιστες πρακτικές εκμετάλλευσης των big data από τις startup εταιρείες.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν:

Linked Business
Linked Business
05Μαρ 2019 - 2092

Η Linked Business στη 10δα του 9ου Διαγωνισμού Καινοτομίας και Τεχνολογίας

σε έναν διαγωνισμό με πάνω από 300 αρχικές προτάσεις!

Η Επιτροπή Αξιολόγησης του 9ου Διαγωνισμού Καινοτομίας & Τεχνολογίας του προγράμματος NBG Business Seeds (από την Εθνική Τράπεζα) ολοκλήρωσε την αξιολόγηση 28 προτάσεων της Β’ Φάσης και κατέληξε στην τελική δεκάδα, στην οποία φιγουράρει και η πρόταση της Linked Business.

Οι 10 προτάσεις που προκρίθηκαν στη Γ' Φάση του διαγωνισμού, με αλφαβητική σειρά είναι οι ακόλουθες:

Linked Business
Linked Business
RSS
LINKED BUSINESS
Σύμβολο της Linked Business

Επισκεφτείτε σήμερα την υπηρεσία B2B Sales Leads για να εντοπίσετε εύκολα και γρήγορα:

  1. Αγορές Ενδιαφέροντος
  2. Δυνητικούς Πελάτες
  3. Στοιχεία Εταιρειών

Μάθετε περισσότερα...

ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ
Θέλετε πρόσβαση σε συστηματική πληροφόρηση σχετικά με τον παλμό της αγοράς και τα πλέον επικαιροποιημένα market opportunities σε επίπεδο B2B; Αποκτήστε πρόσβαση στο newsletter της Linked Business.

ΕΓΓΡΑΦΗ

OPEN DASHBOARD
RSS