Όλα τα B2B δεδομένα της ιδανικής σας αγοράς με Big Data!
X

Όλα τα B2B δεδομένα της ιδανικής σας αγοράς με Big Data!

Δυνητικοί Πελάτες, Προοπτικές Συνεργασίας, Ανταγωνιστές, Τάσεις της Αγοράς

Ανακάλυψε

Η πλατφόρμα Linked Business παρέχει όλα τα εργαλεία για να ανακαλύψετε και να κατανοήσετε τις τάσεις της αγοράς, τους δυνητικούς πελάτες και τον ανταγωνισμό σας. Ψάχνετε για επιχειρήσεις σε μια οδό; Σε ένα οικοδομικό τετράγωνο; Ψάχνετε για επιχειρήσεις σε όλη την επικράτεια; Σας ενδιαφέρει μια συγκεκριμένη δραστηριότητα ή ένας ολόκληρος κλάδος; Οι απαντήσεις σας βρίσκονται μέσα στην Linked Business!

Screenshot της πλατφόρμας Linked Business

Θέλετε να ανακαλύψετε;

Αναζήτηση
Ξεφύγετε από τις επιχειρήσεις που γνωρίζετε. Αναζητήστε το προφίλ των πελατών ή των ανταγωνιστών που σας ενδιαφέρει πραγματικά με την χρήση φίλτρων σε όλες τις επιχειρήσεις της χώρας.
Χάρτης Επιχειρηματικότητας
Ανακαλύψτε σε ποιες περιοχές συγκεντρώνονται οι επιχειρήσεις του κλάδου που σας ενδιαφέρει. Βρείτε με μια ματιά τα ανερχόμενα εμπορικά τετράγωνα και τις φθίνουσες περιοχές στον χάρτη.
Μέτοχοι
Πλοηγηθείτε στα δίκτυα των ιδιοκτητών και των διοικητικών στελεχών όλων των επιχειρήσεων οι οποίες ιδρύθηκαν στις τελευταίες δεκαετίες.
Δημόσιες Προμήθειες
Νέοι διαγωνισμοί, οι μεγαλύτεροι ανάδοχοι και τα σημαντικότερα συμβόλαια στις δημόσιες προμήθειες.

Εξειδικευμένες Αναφορές, Εξατομικευμένες Ειδοποιήσεις

Δημιούργησε

Με την Linked Business μπορείτε να οργανώσετε την έξυπνη πληροφόρηση που σας παρέχουμε σε λίστες ή αναφορές και να λαμβάνετε εξατομικευμένες ειδοποιήσεις.

Λίστες Εταιρειών
Επίλεξε, αξιολόγησε και μοιράσου πολλαπλές λίστες με εταιρείες που πληρούν τα δικά σου κριτήρια.
Alerts
Δημιούργησε με ένα κλικ αυτόματες ειδοποιήσεις για τις δραστηριότητες ή τις επιχειρήσεις που σε ενδιαφέρουν, αποφεύγοντας την συνεχή αναζήτηση.
Αναφορές
Προσάρμοσε τις δικές σου αναφορές και μετέφερε τα δεδομένα σε άλλη εφαρμογή ή εκτύπωσε τις για ευκολότερη ανάγνωση.

Εταιρικές Εφαρμογές & CRM

Αξιοποίησε

Οι λειτουργίες και οι έξυπνες πληροφορίες της Linked Business μπορούν ενσωματωθούν στις εταιρικές εφαρμογές και στα συστήματα της επιχείρησής σας, έτσι ώστε να εξοικονομήσετε πόρους και να αυξήσετε την αξιοπιστία και την λειτουργικότητα τους.

Screenshot του API της Linked Business

Θέλετε να το δοκιμάσετε;

Ενοποίηση με Εταιρικές Εφαρμογές
Η Linked Business παρέχει μια ανοικτή πλατφόρμα πληροφοριών η οποία μπορεί εύκολα να ενσωματωθεί σε συστήματα και διαδικασίες τρίτων κατασκευαστών. Αυτό επιτρέπει στις επιχειρήσεις να εξάγουν τη μέγιστη αξία της πληροφορίας, προσαρμόζοντας τα δεδομένα που χρησιμοποιούνται στις μεμονωμένες και ειδικές απαιτήσεις τους.
Linked Business API
Το Linked Business API παρέχει ολοκληρωμένη πρόσβαση στα εταιρικά δεδομένα της Linked Business. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ενίσχυση μιας μεγάλης ποικιλίας επιχειρηματικών λειτουργιών, από την αυτόματη συμπλήρωση της φόρμας πελάτη έως την επαλήθευση των στοιχείων των πελατών και το customer onboarding.

Θέλετε να ρίξετε μια καλύτερη ματιά;

Ζητήστε DEMO
LINKED BUSINESS
Σύμβολο της Linked Business

Η πλατφόρμα Linked Business παρέχει όλα τα εργαλεία για να αποκρυπτογραφήσετε την αγορά σας!

Ψάχνετε για επιχειρήσεις σε μια οδό; Σε ένα οικοδομικό τετράγωνο; Ψάχνετε για επιχειρήσεις σε όλη την επικράτεια; Σας ενδιαφέρει μια συγκεκριμένη δραστηριότητα ή ένας ολόκληρος κλάδος; Οι απαντήσεις σας βρίσκονται μέσα στην Linked Business!

Μάθετε περισσότερα...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έχετε κάποια απορία σχετικά με τη λειτουργία και τις χρήσεις της πλατφόρμας; Ζητήστε πληροφορίες στα:

 

Θέλετε πρόσβαση σε συστηματική πληροφόρηση σχετικά με τον παλμό της αγοράς και τα πλέον επικαιροποιημένα market opportunities σε επίπεδο B2B; Αποκτήστε πρόσβαση στο newsletter της Linked Business.

  ΕΓΓΡΑΦΗ

ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η Linked Business συμμετέχει στο πρόγραμμα NBG Business Seeds της Εθνικής Τράπεζας