Δημιουργώντας το πλαίσιο εξωστρεφούς επιχειρηματικότητας των επόμενων δεκαετιών
X
 
Δημιουργώντας το πλαίσιο εξωστρεφούς επιχειρηματικότητας των επόμενων δεκαετιών
Linked Business / Τρίτη, 26 Φεβρουαρίου 2019 / Κατηγορίες: Νέα - Ανακοινώσεις

Δημιουργώντας το πλαίσιο εξωστρεφούς επιχειρηματικότητας των επόμενων δεκαετιών

από το πρόγραμμα NBG Business Seeds

Ημερομηνία του event: 27/2/2019 5:30 μμ - 7:00 μμ Εξαγωγή του event

Αγαπητά μέλη και φίλοι,

σας πληροφορούμε ότι στο πλαίσιο των τακτικών του ενημερωτικών εκδηλώσεων, το Ινστιτούτο Εσωτερικών Ελεγκτών Ελλάδας (ΙΙΑ Greece) σε συνεργασία με το Χρηματιστήριο Αθηνών σας προσκαλεί την ώρα στα γραφεία του ΙΕΕΕ (3ης Σεπτεμβρίου 101, 10434 Αθήνα) εκδήλωση με θέμα:

"ΝΒG Business Seeds: Δημιουργώντας το πλαίσιο εξωστρεφούς επιχειρηματικότητας των επόμενων δεκαετιών"

 

Τοποθεσία

 

Το πρόγραμμα NBG Business Seeds της Εθνικής Τράπεζας δημιουργήθηκε πριν από δέκα έτη για τη στήριξη της καινοτόμου επιχειρηματικότητας. Ξεκίνησε σαν πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης και γρήγορα μετεξελίχθηκε σε ένα νεοφυές τμήμα της Τράπεζας. Άρχισε να παράγει υπεραξία και έσοδα και να μετασχηματίζει εκ των έσω διαδικασίες, προϊόντα, υπηρεσίες και δομές. Απλώθηκε, πέραν των τομέων υψηλής τεχνολογίας, σε τομείς όπως η αγροδιατροφή και ο τουρισμός στηρίζοντας προσπάθειες κλαδικού μετασχηματισμού. 

Το πρόγραμμα λειτουργεί σήμερα σαν ένας θεματοφύλακας στο οικοσύστημα καινοτομίας ακολουθώντας και συστήνοντας στις εταιρείες που χρηματοδοτεί, κανόνες διαφάνειας, ελέγχου και συμμόρφωσης με το κανονιστικό πλαίσιο. Το ΝΒG Business Seeds δημιουργεί συνέργειες τόσο σε κλαδικό επίπεδο όσο και σε γεωγραφικό σε Ελλάδα και εξωτερικό με γνώμονα πάντα τη στήριξη της ελληνικής καινοτόμου επιχειρηματικότητας και τη δημιουργία του κατάλληλου περιβάλλοντος ενίσχυσής της. Αυτή τη στιγμή, προτεραιότητα δίνεται στην ενίσχυση των επιμέρους οικοσυστημάτων ανά κλάδο δραστηριότητας και στην ενίσχυση της Ελλάδας ως hub της ευρύτερης περιοχής των Βαλκανίων.

Ομιλητές

O Δρ. Σπύρος Αρσένης είναι ο βασικός ομιλητής, ο συντονιστής του προγράμματος NBG Business Seeds της Εθνικής Τράπεζας και ο αρχικός συντονιστής του προγράμματος Crowdfunding act4Greece. Ηλεκτρολόγος Μηχανικός με 25 έτη επαγγελματικής εμπειρίας σε θέσεις ευθύνης στην Ελλάδα και στο εξωτερικό σε διεθνή έργα τηλεπικοινωνιών, business banking και καινοτομία. Συγγραφέας 7 βιβλίων με θέμα την πληροφορικής και το διαδίκτυο.

Στο πρόγραμμα ΝΒG Business Seeds ανήκει και η εταιρεία Linked Business ΙΚΕ στην οποία θα γίνει σύντομη παρουσίαση από τον ιδρυτή της Δρ. Μιχάλη Βαφόπουλο. Ιδρύθηκε το 2018 από διεθνώς αναγνωρισμένους ερευνητές στην ανάλυση Big Data και Artificial Intelligence του Ερευνητικού Κέντρου "Δημόκριτος" και στεγάζεται στο Τεχνολογικό του Πάρκο.

Η πλατφόρμα Linked Business παρέχει στοχευμένη πληροφόρηση για την επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα και offshore και το δημόσιο χρήμα με βάση επίσημες πηγές ανοιχτών δεδομένων. Τα καινοτόμα εργαλεία της πλατφόρμας διευκολύνουν τους ελέγχους για την προστασία της επιχείρησης μέσω της πολυδιάστατης αξιολόγησης των συναλλασσομένων της (πχ. KYC, Due Diligence και Corporate Assets & Networks analysis).

Θεματικές Βραδιές

Οι θεματικές βραδιές είναι μία δωρεάν υπηρεσία του Ινστιτούτου Εσωτερικών Ελεγκτών (ΙΙΑ Greece) με σκοπό τη συνάντηση των εσωτερικών ελεγκτών για γνωριμία, ενημέρωση για τα νέα και τις εξελίξεις του κλάδου και ανταλλαγή απόψεων και βέλτιστων πρακτικών. Για τους κατόχους της πιστοποίησης CIA και άλλων πιστοποιήσεων η συμμετοχή θα αναγνωριστεί στα (2) CPE's.

Λόγω των περιορισμένων θέσεων κλείστε τη θέση σας εγκαίρως.

Όσοι επιθυμείτε να συμμετάσχετε, μπορείτε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας εδώ

Με εκτίμηση,

Ελληνικό Ινστιτούτο Εσωτερικών Ελεγκτών (ΕΙΕΕ)
 
Γ' Σεπτεμβρίου 101 Αθήνα 10434

T: +30 210 82 59 504 | F : +30 210 82 29 405 | email: [email protected] | site: www.hiia.gr

Εκτύπωση
762
blog comments powered by Disqus
LINKED BUSINESS
Σύμβολο της Linked Business

Επισκεφτείτε σήμερα την υπηρεσία B2B Sales Leads για να εντοπίσετε εύκολα και γρήγορα:

  1. Αγορές Ενδιαφέροντος
  2. Δυνητικούς Πελάτες
  3. Στοιχεία Εταιρειών

Μάθετε περισσότερα...

ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ
Θέλετε πρόσβαση σε συστηματική πληροφόρηση σχετικά με τον παλμό της αγοράς και τα πλέον επικαιροποιημένα market opportunities σε επίπεδο B2B; Αποκτήστε πρόσβαση στο newsletter της Linked Business.

ΕΓΓΡΑΦΗ

OPEN DASHBOARD
RSS