Ο Ιδανικός σας Σύντροφος με μια Απροσδόκητη Συνεργασία της Linked Business
X
 
Ο Ιδανικός σας Σύντροφος με μια Απροσδόκητη Συνεργασία της Linked Business
Linked Business / Σάββατο, 1 Απριλίου 2023 / Κατηγορίες: Νέα - Ανακοινώσεις

Ο Ιδανικός σας Σύντροφος με μια Απροσδόκητη Συνεργασία της Linked Business


Πρωταπριλιά 2023

Η σημερινή μέρα είναι ιδιαίτερη για την Linked Business, καθώς από χτες φιγουράρει στο portfolio μας ένα λογότυπο διαφορετικό από τα υπόλοιπα. Το εγχείρημα υπήρξε ιδιαίτερα τολμηρό και βασίστηκε σε ερευνητικό έργο μιας πενταετίας. Έτσι σήμερα, ανακοινώνουμε επίσημα τη συνεργασία μας με τον κολοσσό των dating apps, το Tinder, στον σχεδιασμό μιας mobile εφαρμογής η οποία αναμένεται να ενισχύσει τις ανθρώπινες σχέσεις.

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα απ’ την αρχή.

Η Αφετηρία

Είναι κοινή αίσθηση, η οποία όμως επιβεβαιώνεται και από τα δεδομένα, ότι τα διαζύγια στη σύγχρονη εποχή παρουσιάζουν κατακόρυφη άνοδο. Από το 1990 και μετά, η εικόνα δεν αφήνει και πολλά περιθώρια αμφιβολίας.

Για την Ελλάδα συγκεκριμένα, τα αποτελέσματα είναι φουλ αποκαρδιωτικά, όπως βλέπετε και από το παραπάνω διάγραμμα. Για να βάλουμε και προσθέσουμε και μερικά ενδεικτικά νούμερα, η μεγάλη αύξηση επιβεβαιώνεται και απ’ την Ελληνική Στατιστική Αρχή, σύμφωνα με την οποία τα 13.607 διαζύγια του 2009 έφτασαν στα 19.190 το 2020.

Εν αναμονή του KYC Lust

Λογότυπο το KYC Lust APP

 

Η Linked Business, έχοντας συμμετάσχει με τα μέλη της Ανδρέα Μπατσή και Αλέξανδρο Μελή σε ερευνητική ομάδα υπό την χρηματοδότηση του Sean Rad, ιδρυτή της εφαρμογής Tinder, έρχεται να εμπλουτίσει τη σουίτα εργαλείων της με την εφαρμογή KYC Lust. Η εφαρμογή KYC Lust θα συνδυάζει την KYC πληροφόρηση της Linked Business με τα δεδομένα δικτύου του Tinder για να βοηθήσει τους ανθρώπους να βρουν τις αδελφές ψυχές τους με βάση δεδομένα όπως:

  • το επαγγελματικό ιστορικό τους και τις διοικητικές τους θέσεις
  • το credit score από open banking δεδομένα
  • και τη δραστηριότητά τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Για όσους από εσάς μπορεί να μην έχετε ξανακούσει τον όρο, KYC σημαίνει Know Your Customer. Και αναφέρεται στις διαδικασίες που χρησιμοποιούνται από χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και μεγάλες εταιρείες για την σε βάθος κατανόηση της ταυτότητας των πελατών τους. Η ιδέα πίσω από το KYC είναι η πρόληψη οικονομικών εγκλημάτων, όπως η μετάδοση των οικονομικών προβλημάτων στο επιχειρηματικό δίκτυο, η διαφάνεια στην εταιρική διακυβέρνηση και το ξέπλυμα χρήματος.

Και κάπου εδώ έρχεται το εύλογο ερώτημα: Τι σχέση έχει μια υπηρεσία KYC με τα ραντεβού και το φλερτ; Στην Linked Business λοιπόν καταλήξαμε σε μια εξαιρετική ιδέα. Συνειδητοποίησαμε μέσα από την ερευνητική μας εργασία στη θεωρία του SibLust και την πορεία μας στην αγορά τα τελευταία χρόνια, ότι με τη χρήση δεδομένων KYC, θα ήταν δυνατόν να βοηθηθούν οι άνθρωποι στον ολοένα και πιο δύσκολο αγώνα τους να βρουν συμβατούς συντρόφους, με βάση παράγοντες όπως το εισόδημά τους, η εργασιακή τους πορεία και η δραστηριότητα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

(Κατεβάστε ΔΩΡΕΑΝ το σχετικό paper για τον αλγόριθμο SibLust...)

Η συνεργασία με το Tinder αλλάζει ολοκληρωτικά το παιχνίδι. Ενσωματώνοντας δεδομένα KYC στην εφαρμογή γνωριμιών, η LB και το Tinder έρχονται να δημιουργήσουν το KYC Lust σε μια πιο ολοκληρωμένη και αποτελεσματική εμπειρία γνωριμιών για τους χρήστες τους.

Η λειτουργία θα είναι εξαιρετικά απλή:

  1. Με την εγγραφή τους στο Tinder, θα ερωτηθείτε αρχικά για το αν επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε το παραδοσιακό dating app ή την KYC εκδοχή της.
  2. Στη δεύτερη περίπτωση, με την αυτόματη εγκατάσταση του KYC Lust, θα σας ζητηθεί να ολοκληρώσετε μια σύντομη διαδικασία (~3 λεπτά) επαλήθευσης και πιστοποίησης KYC. Αυτό θα περιλαμβάνει την υποβολή ορισμένων βασικών πληροφοριών για τον εαυτό σας, όπως το όνομα, τη διεύθυνση, τα χαρακτηριστικά σας και την ημερομηνία γέννησής σας, καθώς και ορισμένες πιο ευαίσθητες πληροφορίες όπως το πιστωτικό σας σκορ (με απλή επιβεβαίωση), το ιστορικό απασχόλησης, τις διοικητικές σας θέσεις και τη δραστηριότητά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Επιπλέον θα κληθείτε να καταχωρήσετε πληροφορίες όπως την ιδανική χώρα για εύρεση συντρόφου και λέξεις κλειδιά σχετικά με τις προτιμήσεις σας.
  3. Μόλις ολοκληρώσετε τη διαδικασία KYC, το KYC Lust θα χρησιμοποιήσει τα δεδομένα για να σας ταιριάξει με πιθανούς συντρόφους που μοιράζονται παρόμοια ενδιαφέροντα και υπόβαθρο. Για παράδειγμα, εάν είστε υψηλών αποδοχών με καλό πιστωτικό σκορ, μπορεί να ταιριάξετε με άτομα ανάλογων υψηλών εισοδημάτων που μοιράζονται παρόμοιους οικονομικούς στόχους.

Για να προλάβουμε ενδεχόμενους προβληματισμούς, η συγκεκριμένη εφαρμογή δεν είναι ένας ακόμη τρόπος για τις εταιρείες να εισβάλλουν στο απόρρητο των χρηστών και να χρησιμοποιούν τα προσωπικά τους δεδομένα για δικούς τους σκοπούς. Καθώς η Linked Business και το Tinder δεσμεύονται με Blockchain SLA, να προστατεύουν το απόρρητο των χρηστών τους και να διασφαλίζουν ότι τα δεδομένα τους χρησιμοποιούνται μόνο για σκοπούς αντιστοιχίας ερωτικών συντρόφων. Επιπολέον, αμφότερες οι πλευρές έχουν εφαρμόσει περαιτέρω τεχνολογικές λύσεις για να διασφαλίσουν ότι τα δεδομένα των χρηστών τους παραμένουν ιδιωτικά και ασφαλή. Με τεχνολογίες αιχμής στην κρυπτογράφηση και αυστηρότατες πολιτικές προστασίας δεδομένων για την αποτροπή μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης ή κακής χρήσης των δεδομένων χρηστών.

Τι σημαίνει αυτό για τον κόσμο των γνωριμιών; Πρακτικά σημαίνει ότι μπορεί να βρισκόμαστε στο κατώφλι μιας νέας εποχής ποιοτικής σύζευξης. Συνδυάζοντας το οικονομικό και κοινωνικό υπόβαθρο των ατόμων, με πολυδιάστατη πληροφορία KYC και dating, φιλοδοξούμε να δημιουργήσουμε πιο ουσιαστικές και διαρκείς σχέσεις.

Φυσικά, πάντα θα υπάρχει κάποιος σκεπτικισμός και αντίσταση στην αλλαγή. Αλλά με βάση την εμπειρία των ομάδων μας που έχουν δει από πρώτο χέρι τα οφέλη του evidence-based matchmaking βάσει δεδομένων, μπορούμε να στοιχηματίσουμε ότι βρισκόμαστε μπροστά σε αλλαγή παραδείγματος για τον χώρο των γνωριμιών.


Το KYC Lust αναμένεται να είναι διαθέσιμο σε App Store και Google Play στα μέσα Μαΐου του 2023, ξεκινώντας με την Ελλάδα ως πιλότο του εγχειρήματος. Οι επόμενες τέσσερις χώρες στις οποίες θα ανοίξει η εφαρμογή απ’ τον Νοέμβριο του 2023, είναι η Νορβηγία, η Ιταλία, η Ισπανία και η Τουρκία.

Θέλετε να καταχωρηθείτε στη λίστα αναμονής για τους πρώτους που θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν το KYC Lust;

ΝΑΙ, Θέλω

Εκτύπωση
648
Ετικέτες:APRIL FOOLS
blog comments powered by Disqus
LINKED BUSINESS
Σύμβολο της Linked Business

Επισκεφτείτε σήμερα την υπηρεσία B2B Sales Leads για να εντοπίσετε εύκολα και γρήγορα:

  1. Αγορές Ενδιαφέροντος
  2. Δυνητικούς Πελάτες
  3. Στοιχεία Εταιρειών

Μάθετε περισσότερα...

ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ
Θέλετε πρόσβαση σε συστηματική πληροφόρηση σχετικά με τον παλμό της αγοράς και τα πλέον επικαιροποιημένα market opportunities σε επίπεδο B2B; Αποκτήστε πρόσβαση στο newsletter της Linked Business.

ΕΓΓΡΑΦΗ

OPEN DASHBOARD
RSS