Δωρεάν Δοκιμή Report Pro
X

Pro 4

Δωρεάν Δοκιμή Report Pro για 4 Επιχειρήσεις Ενδιαφέροντος

Η διαδικασία δωρεάν απόκτησης του Report Pro είναι εξαιρετικά απλή και ολοκληρώνεται στα παρακάτω 4 βήματα:

  1. Επισκέπτεστε την υπηρεσία KYC της πλατφόρμας: app.linkedbusiness.eu
  2. Κάνετε κλικ στο κουμπί εισόδου στο πάνω δεξιά μέρος και επιλέγετε "Εγγραφή νέου χρήστη". Μπορείτε να δημιουργήσετε λογαριασμό με το email σας ή με απευθείας χρήση του account σας σε Google, LinkedIn ή Facebook.
  3. Προαιρετικό αλλά χρήσιμο βήμα: Επισκέπτεστε τη σελίδα με τις βασικές πληροφορίες του λογαριασμού σας και συμπληρώνετε τα στοιχεία σας. Έτσι, τόσο στο επόμενο βήμα 4, όσο και κάθε φορά που θα προχωρήσετε στην απόκτηση συνδρομητικής πληροφορίας, οι πληροφορίες σας θα είναι προσυμπληρωμένες. Στη συγκεκριμένη σελίδα, αν συμπληρώσετε το εταιρικό σας ΑΦΜ και αλλάξετε πεδίο, τα υπόλοιπα πεδία που αφορούν στοιχεία της εταιρείας, συμπληρώνονται αυτόματα.
  4. Μεταβαίνετε στην επιλογή "Ενεργές Συνδρομές / Πακέτα" από το User Menu πάνω δεξιά, ή κάνετε απευθείας κλικ εδώ. Χρησιμοποιείτε την επιλογή "Απόκτηση Συνδρομής", επιλέγετε το Pro 4 από τη σχετική λίστα και ολοκληρώνετε τη διαδικασία χωρίς καμία χρέωση.
  5. Στη συνέχεια, μπορείτε να αναζητήσετε τις επιχειρήσεις του ενδιαφέροντός σας με την επιλογή του μενού KYC / Αναζήτηση Επιχείρησης, να ανοίξετε τα αποτελέσματα αναζήτησης και να εξαργυρώσετε τα δωρεάν προφίλ σας με την χρήση της επιλογής Ξεκλείδωμα Προφίλ.
 

Αν είσαστε ήδη εγγεγραμμένος χρήστης της πλατφόρμας, τα βήματα 1 και 2 είναι περιττά.

Το Pro 4 αποτελεί free trial του εταιρικού Report Pro, με πρόσβαση σε όλες τις ενότητες δεδομένων.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για την απόκτηση του πακέτου απαιτείται η χρήση κάρτας, η οποία ΔΕΝ χρεώνεται και τα στοιχεία της ΔΕΝ αποθηκεύονται.

 

Διαδικασία Εξαργύρωσης

Αφού έχετε αποκτήσει το Pro 4 Δωρεάν, μόλις ανοίξετε οποιαδήποτε προφίλ εταιρείας (ενδεικτικά Linked Business), μπορείτε να κάνετε κλικ στο κουμπί "Εξαργύρωση Προφίλ", να επιλέξετε Pro 4 στο popup και στη συνέχεια κάνετε κλικ στο κουμπί "Εξαργύρωση Token" κάτω δεξιά στο popup. Η διαδικασία φαίνεται στα παρακάτω screenshots.

 
LINKED BUSINESS
Σύμβολο της Linked Business

Επισκεφτείτε σήμερα την υπηρεσία B2B Sales Leads για να εντοπίσετε εύκολα και γρήγορα:

  1. Αγορές Ενδιαφέροντος
  2. Δυνητικούς Πελάτες
  3. Στοιχεία Εταιρειών

Μάθετε περισσότερα...

ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ
Θέλετε πρόσβαση σε συστηματική πληροφόρηση σχετικά με τον παλμό της αγοράς και τα πλέον επικαιροποιημένα market opportunities σε επίπεδο B2B; Αποκτήστε πρόσβαση στο newsletter της Linked Business.

ΕΓΓΡΑΦΗ

OPEN DASHBOARD
RSS