Η Τάση των Delivery και η Επανεκκίνηση της Εστίασης
X
Σημαντικές ενημερώσεις από τρίτες πηγές, για το εταιρικό τοπίο και την επιχειρηματική γνώση. Τα συγκεντρώνουμε όλα σε ένα σημείο για εσάς, στην περίπτωση που διέφυγαν της προσοχής σας.
Η Τάση των Delivery και η Επανεκκίνηση της Εστίασης
Xanthi Theofanous / Τρίτη, 18 Μαΐου 2021 / Κατηγορίες: LB Daily

Η Τάση των Delivery και η Επανεκκίνηση της Εστίασης


Με το Delivery να αποτελεί το μόνο ανοιχτό κανάλι που επιτρέπει τη λειτουργία επιχειρήσεων εν μέσω πανδημίας (ιδιαίτερα επιχειρήσεις του κλάδου της εστίασης), πολλές από αυτές στράφηκαν προς το συγκεκριμένο κανάλι με στόχο τη δημιουργία εσόδων.

Η νέα τάση που δημιουργήθηκε κατά το προηγούμενο έτος, με τις δραστηριότητες του Delivery να γίνονται ανάρπαστες, είχαν ως αποτέλεσμα την εντυπωσιακή ανάπτυξη του κλάδου και τις ενάρξεις επιχειρήσεων Delivery να πολλαπλασιάζονται, όπως καταγράφει η naftemporiki.gr.

Σύμφωνα με νέα στοιχεία του Παλμού της Αγοράς (OpenDashboard) τον Απρίλιο οι επιχειρηματίες, παρά την αναμονή για άρση των περιοριστικών μέτρων, συνεχίζουν να επενδύουν στην ανάπτυξη νέων επιχειρήσεων Delivery, κάτι που υποδηλώνει πως η νέα τάση ήρθε για να μείνει. Με την μηνιαία πορεία των ιδρύσεων εταιρειών Delivery να ενισχύεται κατά 606% τον Απρίλιο γίνεται αντιληπτό πως η αγορά συνεχίζει να μεγαλώνει σημαντικά. Επίσης, η ετήσια μεταβολή τον τέταρτο μήνα του έτους παρουσιάζει σημαντική αύξηση, ύψους 187% σε σχέση με ένα χρόνο πριν.

Στο σύνολο τους οι επιχειρήσεις Delivery που λειτουργούν μέχρι σήμερα στην Ελλάδα φτάνουν τις 14.333 με τις 223 να ιδρύονται τον Απρίλιο. Οι 114 επιχειρήσεις Delivery από αυτές που ιδρύθηκαν τον Απρίλιο βρίσκονται στην Περιφέρεια, 95 στην Αττική και 24 στη Θεσσαλονίκη.

Εκτύπωση
Rate this article:
Δεν υπάρχει αξιολόγηση
407
Ετικέτες:Delivery
blog comments powered by Disqus
LINKED BUSINESS
Σύμβολο της Linked Business

Επισκεφτείτε σήμερα την υπηρεσία B2B Sales Leads για να εντοπίσετε εύκολα και γρήγορα:

  1. Αγορές Ενδιαφέροντος
  2. Δυνητικούς Πελάτες
  3. Στοιχεία Εταιρειών

Μάθετε περισσότερα...

ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ
Θέλετε πρόσβαση σε συστηματική πληροφόρηση σχετικά με τον παλμό της αγοράς και τα πλέον επικαιροποιημένα market opportunities σε επίπεδο B2B; Αποκτήστε πρόσβαση στο newsletter της Linked Business.

ΕΓΓΡΑΦΗ

OPEN DASHBOARD
RSS