Υπηρεσία LB B2B | B2B Sales Lead Generation
X

Υπηρεσία LB B2B | B2B Sales Lead Generation

B2B Πωλήσεις με Market Intelligence, Points of Sale και B2B Sales Leads

Ένα Πλήρες Εργαλείο για Ομάδες Πωλήσεων και Marketing

  •  Points of Sale
  •  B2B Sales Leads
  •  Market Opportunities
  •  Ενοποίηση σε Συστήματα
  •  Με αριθμούς

Σημεία Πώλησης

ΝΕΟ: Θα θέλατε να σαρώνετε αποτελεσματικά με τους πωλητές σας οποιαδήποτε αγορά ενδιαφέροντος; Μάθετε σήμερα για το POS on the go!

Βρείτε τις φυσικές διευθύνσεις όλων των δυνητικών σημείων πώλησης του κλάδου σας και αποκτήστε πρόσβαση στην γεωγραφική τους κατανομή πάνω σε διαδραστικό χάρτη. Η αναζήτηση μπορεί να γίνει με οποιαδήποτε γεωγραφική παράμετρο (Περιφέρεια, Δήμο, Τ.Κ., Οδό κλπ.) καθώς και με κριτήριο τον εταιρικό τύπο.

Screenshot της εφαρμογής για τα Σημεία Πώλησης

Points of Sale Zoom

Screenshot της εφαρμογής για τα Σημεία Πώλησης

Points of Sale Zoom MAX (όλα τα σημεία)

Screenshot της εφαρμογής για τα Σημεία Πώλησης

Αποτελεσματικές B2B Πωλήσεις για τις Επιχειρήσεις

Ανακαλύψετε με δύο κλικ ποιες είναι οι επιχειρήσεις-κλειδιά στον κλάδο ο οποίος σας ενδιαφέρει. Πλοηγηθείτε στο καινοτόμο περιβάλλον παρουσίασης του δικτύου ιδιοκτησίας και διοίκησης των επιχειρήσεων της Linked Business, σε όλες τις επιχειρήσεις της χώρας. Εξάγετε τις επιθυμητές λίστες με B2B sales leads σε αρχεία CSV, Excel και PDF.

Screenshot της εφαρμογής για τις Β2Β Πωλήσεις

Και με ένα κλικ, στην πηγή των δεδομένων!

Screenshot της εφαρμογής για τα Β2Β Sales Leads

Ευκαιρίες για Εμπορικές Επιτυχίες

ΝΕΟ:Θα θέλατε να γνωρίζετε σε βάθος τις βασικές διαστάσεις των σημαντικότερων αγορών; Ναι, είναι ΔΩΡΕΑΝ και μπορείτε να τις παρακολουθείτε σε μηνιαία βάση στον Παλμό της Αγοράς.

Η Linked Business αποτελεί την απόλυτη λύση για τις ομάδες πωλήσεων & μάρκετινγκ που θέλουν να σχεδιάσουν και να υλοποιήσουν καμπάνιες με leads υψηλής ποιότητας. Η πλατφόρμα παρέχει τη δυνατότητα μελέτης και αξιολόγησης του βάθους της αγοράς, πράγμα που οδηγεί στη δημιουργία νέων και ολοκληρωμένων καναλιών πωλήσεων με τις πλέον αξιόπιστες πηγές.

Screenshot της εφαρμογής για το Market Intelligence

Ενοποίηση σε Συστήματα

Ενοποιήσετε την έξυπνη πληροφόρηση της πλατφόρμας Linked Business απευθείας στα συστήματά σας. Δεν θα χρειαστεί να εγκαταλείψετε τα επιτυχημένα σας εταιρικά workflows. Μπορείτε απλώς να τα βελτιώσετε με την προσθήκη έξυπνων λύσεων, βασισμένων στα πιο ενημερωμένα και πλήρη δεδομένα της αγοράς.

Screenshot της εφαρμογής για το την ενοποίηση σε συστήματα

Διαβάστε σχετικά...

Που βρίσκεται ο πελάτης μου και ποιος πραγματικά είναι;

Διαρκές το ερώτημα για τις επιχειρήσεις και στο συγκεκριμένο άρθρο θα το απαντήσουμε με βάση το feedback και τα αποτελέσματα από τις ομάδες πωλήσεων που χρησιμοποίησαν την έξυπνη πληροφόρηση της Linked Business μέσα στο 2019.

Θέλετε να ρίξετε μια καλύτερη ματιά;

Ζητήστε DEMO
LINKED BUSINESS
Σύμβολο της Linked Business

Η πλατφόρμα Linked Business παρέχει όλα τα εργαλεία για να αποκρυπτογραφήσετε την αγορά σας!

Ψάχνετε για επιχειρήσεις σε μια οδό; Σε ένα οικοδομικό τετράγωνο; Ψάχνετε για επιχειρήσεις σε όλη την επικράτεια; Σας ενδιαφέρει μια συγκεκριμένη δραστηριότητα ή ένας ολόκληρος κλάδος; Οι απαντήσεις σας βρίσκονται μέσα στην Linked Business!

Μάθετε περισσότερα...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έχετε κάποια απορία σχετικά με τη λειτουργία και τις χρήσεις της πλατφόρμας; Ζητήστε πληροφορίες στα:

 

Θέλετε πρόσβαση σε συστηματική πληροφόρηση σχετικά με τον παλμό της αγοράς και τα πλέον επικαιροποιημένα market opportunities σε επίπεδο B2B; Αποκτήστε πρόσβαση στο newsletter της Linked Business.

  ΕΓΓΡΑΦΗ

ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η Linked Business συμμετέχει στο πρόγραμμα NBG Business Seeds της Εθνικής Τράπεζας