self-tests-in-pharmacies-20210405
X
Θέλετε να γίνετε κυρίαρχοι στην αγορά σας; Πώς να γίνετε κυρίαρχοι στην αγορά σας. Τάσεις, ιδέες, εργαλεία και άμεσα εφαρμόσιμες βέλτιστες πρακτικές.
Ποιες Είναι οι 5 Φαρμακευτικές που θα Εφοδιάσουν τα Φαρμακεία με τα Self-Tests
Xanthi Theofanous / Κυριακή, 4 Απριλίου 2021 / Κατηγορίες: Γενικού Ενδιαφέροντος

Ποιες Είναι οι 5 Φαρμακευτικές που θα Εφοδιάσουν τα Φαρμακεία με τα Self-Tests


Πέρα από τους φάκελους των εταιρειών που αξιολογήθηκαν πλήρεις μετά από τεχνική αξιολόγηση ας μάθουμε κάποια παραπάνω πράγματα για τις εταιρείες που θα εφοδιάσουν με Self-Tests τα φαρμακεία.

Η ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ ΞΕΝΟΦΩΝ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ιδρύθηκε πριν 30 χρόνια (27/09/1991) και η τοποθεσία της είναι στους Αμπελόκηπους Αθηνών, ενώ βασική της δραστηριότητα αποτελεί το χονδρικό εμπόριο επιδεσμικού υλικού.  

H ΑΝΑΤS ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΙΑΤΡΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ αποτελεί νεότερη εταιρεία που ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2005 και βρίσκεται στο Ταύρο Αττικής. Η κύρια δραστηριότητα και αυτής της Anats είναι το χονδρικό εμπόριο φαρμακευτικών προϊόντων.

 Η SWISS MED ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ιδρύθηκε μόλις πριν έξι μήνες (29/09/2020) και βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, λίγα λεπτά μακριά από την Ακρόπολη. Το χονδρικό εμπόριο χειρουργικών, ιατρικών και ορθοπεδικών οργάνων και συσκευών είναι η βασική δραστηριότητα της Swiss Med.

Η ΦΑΡΜΑΚΑΠΟΘΗΚΗ Β.ΜΑΡΑΓΚΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (MARVIFARM) ιδρύθηκε το 1996 και έχει ως έδρα της τη Νέα Φιλοθέη στην Αθήνα. Η κύρια δραστηριότητα της εταιρείας είναι το χονδρικό εμπόριο φαρμακευτικών προϊόντων.

Τέλος, η ROCHE DIAGNOSTICS HELLAS ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΙΑΤΡΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ βρίσκεται στο Μαρούσι Αττικής και ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2020. Η κύρια δραστηριότητα της συγκεκριμένης φαρμακευτικής είναι το χονδρικό εμπόριο διαγνωστικών αντιδραστήρων και άλλων φαρμακευτικών προϊόντων.

Για να ενημερωθείτε σχετικά με το σύνολο των εταιρειών που έλαβαν μέρος στο διαγωνισμό πατήστε ΕΔΩ

Εκτύπωση
Rate this article:
Δεν υπάρχει αξιολόγηση
429
blog comments powered by Disqus
LINKED BUSINESS
Σύμβολο της Linked Business

Επισκεφτείτε σήμερα την υπηρεσία B2B Sales Leads για να εντοπίσετε εύκολα και γρήγορα:

  1. Αγορές Ενδιαφέροντος
  2. Δυνητικούς Πελάτες
  3. Στοιχεία Εταιρειών

Μάθετε περισσότερα...

ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ
Θέλετε πρόσβαση σε συστηματική πληροφόρηση σχετικά με τον παλμό της αγοράς και τα πλέον επικαιροποιημένα market opportunities σε επίπεδο B2B; Αποκτήστε πρόσβαση στο newsletter της Linked Business.

ΕΓΓΡΑΦΗ

OPEN DASHBOARD
RSS