Η εταιρεία με αριθμό ΓΕΜΗ 121600359000 είναι πραγματική!
X
Θέλετε να γίνετε κυρίαρχοι στην αγορά σας; Πώς να γίνετε κυρίαρχοι στην αγορά σας. Τάσεις, ιδέες, εργαλεία και άμεσα εφαρμόσιμες βέλτιστες πρακτικές.
Η εταιρεία με αριθμό ΓΕΜΗ 121600359000 είναι πραγματική!
Andreas Batsis / Παρασκευή, 2 Απριλίου 2021 / Κατηγορίες: Γενικού Ενδιαφέροντος

Η εταιρεία με αριθμό ΓΕΜΗ 121600359000 είναι πραγματική!


Το χτεσινό μας πρωταπριλιάτικο είχε κάτι από Inception. Είχαμε μια φάρσα σχετικά με μια φανταστική υπηρεσία, την LB Next, η οποία βγάζει προκαταβολικά τα ονόματα των εταιρειών που θα γίνουν γνωστές σε κάποια στιγμή στο μέλλον, η οποία όμως υπηρεσία σας παρέδωσε ένα αποτέλεσμα το οποίο είναι πραγματικό.

Ναι, η εταιρεία ΚΡΑΣΙΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΚΑΙ ΚΡΑΣΙΑ με ΑΦΜ aaaaaaaaa, ιδρυθείσα το 1821, στη στρεβλή γεωγραφική τοπογραφία που περιγράφεται από τα:

  • Νομός: Αθηνών
  • Δήμος: Αβδέλλας / Γρεβενών
  • Πόλη: Κοζάνη
  • Οδός: Λωζάνη

ΥΠΑΡΧΕΙ!

ΚΡΑΣΙΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΚΑΙ ΚΡΑΣΙΑ: η επίσημη καταχώρηση!

ΚΡΑΣΙΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΚΑΙ ΚΡΑΣΙΑ: η επίσημη καταχώρηση!

Και είναι επίσημη καταχώρηση στο επίσημο εμπορικό μητρώο της χώρας, το ΓΕΜΗ. Βεβαιωθείτε με τα ίδια σας τα μάτια κλικάροντας το παρακάτω κουμπί:

Αριθμός ΓΕΜΗ 121600359000

Αν μη τι άλλο, οι τουλάχιστον αστείες καταχωρήσεις που βρίσκουμε καθημερινά, σκανάροντας με τις τεχνολογίες μας τις επίσημες ανοικτές δημόσιες πηγές, αξίζουν ένα ειδικά αφιερωμένο μελλοντικό άρθρο.

ΥΓ: Το Paper

Όσο για το υποτιθέμενο paper Enabling Artificial Intelligence Using Pervasive Forecasting Theory από συγγραφείς όπως ο υποφαινόμενος, η Tara Knowles (Sons of Anarchy), ο Kaneka Miafouska (με τη μύξα σου) και ο Mike Erhmantraut (Breaking Bad και Better Call Saul), επειδή έχω ήδη ρωτηθεί σχετικά από αρκετούς, γράφτηκε πραγματικά μέσα σε 1 λεπτό. Κάνοντας χρήση του SCIgen - An Automatic CS Paper Generator. Παρεμπιπτόντως, η ιστορία του συγκεκριμένου generator είναι συγκλονιστική αφού αυτοί που τον ανέπτυξαν, κατάφεραν να υποβάλουν και να περάσουν άνευ νοήματος αυτοματοποιημένα κείμενα με λεξιπλασίες, ακόμα και σε μεγάλα περιοδικά και συνέδρια.

  • Avatar, Ανδρέας Μπατσής
    Ανδρέας Μπατσής
    Digital Strategy & Market Intelligence
Εκτύπωση
Rate this article:
4.1
2239
Ετικέτες:διασκέδαση
blog comments powered by Disqus
LINKED BUSINESS
Σύμβολο της Linked Business

Επισκεφτείτε σήμερα την υπηρεσία B2B Sales Leads για να εντοπίσετε εύκολα και γρήγορα:

  1. Αγορές Ενδιαφέροντος
  2. Δυνητικούς Πελάτες
  3. Στοιχεία Εταιρειών

Μάθετε περισσότερα...

ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ
Θέλετε πρόσβαση σε συστηματική πληροφόρηση σχετικά με τον παλμό της αγοράς και τα πλέον επικαιροποιημένα market opportunities σε επίπεδο B2B; Αποκτήστε πρόσβαση στο newsletter της Linked Business.

ΕΓΓΡΑΦΗ

OPEN DASHBOARD
RSS