Η Linked Business στο TOP 100 του Ευρωπαϊκού SME Focus Group για την Τεχνητή Νοημοσύνη
X
 
Η Linked Business στο TOP 100 του Ευρωπαϊκού SME Focus Group για την Τεχνητή Νοημοσύνη
Linked Business / Τρίτη, 17 Νοεμβρίου 2020 / Κατηγορίες: Νέα - Ανακοινώσεις

Η Linked Business στο TOP 100 του Ευρωπαϊκού SME Focus Group για την Τεχνητή Νοημοσύνη


Μια ακόμα σημαντική επιτυχία για την βραβευμένη πλατφόρμα Linked Business, καθώς επιλέχθηκε στις κορυφαίες 100 μικρομεσαίες επιχειρήσεις της Ευρώπης που θα συμμετάσχουν σε focus group, στην παροχή λύσεων με τη χρήση Τεχνητής Νοημοσύνης – AI.

Το SME Focus Group on AI, με την πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αποτελεί μια ομάδα επιλεγμένων μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων, με αποδεδειγμένη τεχνογνωσία και αναγνώριση στην εφαρμογή τεχνολογιών τεχνητής νοημοσύνης, οι οποίες καλούνται να ενώσουν τις εμπειρίες και τις γνώσεις τους ώστε να συνδιαμορφώσουν την Ευρωπαϊκή ατζέντα σε μια σειρά από σχετικά θέματα όπως:

  • Κανόνες και νομοθεσία για την Τεχνητή Νοημοσύνη
  • Πρόσβαση σε Δεδομένα
  • Προτυποποίηση των τεχνολογιών AI
  • Αλληλεπιδράσεις τεχνολογιών AI με τις αντίστοιχες IoT (Internet of Things) και Κυβερνασφάλειας.

Η 1η εκατοντάδα απαρτίζεται από ένα μωσαϊκό έξυπνων επιχειρήσεων σε ένα εύρος κλάδων, από τη Γεωργία και την Εκπαίδευση έως τη Διαστημική Τεχνολογία. Η Linked Business αποτελεί έναν από τους πιο χαρακτηριστικούς εκπροσώπους του focus group στον βασικό κλάδο Fintech. 

Η συμμετοχή μας σε μια τόσο σημαντική πρωτοβουλία εμπεριέχει, πέρα από την πολύ μεγάλη τιμή, κάτι πολύ σημαντικότερο για το ίδιο το DNA της Linked Business. Την ευθύνη για τη διαμόρφωση ενός πλαισίου τεχνολογιών οι οποίες θα συμβάλουν στην επιστροφή του web στο τρίπτυχο χρησιμότητα – διαφάνεια – ασφάλεια.

Η πανοραμική κατανόηση της σημερινής κατάστασης και των προβλημάτων στο ραγδαία εξελισσόμενο περιβάλλον της τεχνητής νοημοσύνης, οι πιθανές συνέργειές μας καθώς και οι ιδέες που θα προκύψουν, θα ενισχύσουν ακριβώς προς αυτήν την κατεύθυνση. Ένα φιλικό και χρήσιμο web προς τον επιχειρηματικό (και όχι μόνο) κόσμο!

Εκτύπωση
1550
blog comments powered by Disqus
LINKED BUSINESS
Σύμβολο της Linked Business

Η πλατφόρμα Linked Business παρέχει όλα τα εργαλεία για να αποκρυπτογραφήσετε την αγορά σας!

Ψάχνετε για επιχειρήσεις σε μια οδό; Σε ένα οικοδομικό τετράγωνο; Ψάχνετε για επιχειρήσεις σε όλη την επικράτεια; Σας ενδιαφέρει μια συγκεκριμένη δραστηριότητα ή ένας ολόκληρος κλάδος; Οι απαντήσεις σας βρίσκονται μέσα στην Linked Business!

Μάθετε περισσότερα...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έχετε κάποια απορία σχετικά με τη λειτουργία και τις χρήσεις της πλατφόρμας; Ζητήστε πληροφορίες στα:

 

Θέλετε πρόσβαση σε συστηματική πληροφόρηση σχετικά με τον παλμό της αγοράς και τα πλέον επικαιροποιημένα market opportunities σε επίπεδο B2B; Αποκτήστε πρόσβαση στο newsletter της Linked Business.

  ΕΓΓΡΑΦΗ

ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η Linked Business συμμετέχει στο πρόγραμμα NBG Business Seeds της Εθνικής Τράπεζας