corporate-results-01122020
X
Σημαντικές ενημερώσεις από τρίτες πηγές, για το εταιρικό τοπίο και την επιχειρηματική γνώση. Τα συγκεντρώνουμε όλα σε ένα σημείο για εσάς, στην περίπτωση που διέφυγαν της προσοχής σας.
Οικονομικά Στοιχεία Εταιρειών - Έκδοση 01/12/2020
Xanthi Theofanous / Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου 2020 / Κατηγορίες: LB Daily

Οικονομικά Στοιχεία Εταιρειών - Έκδοση 01/12/2020

Οι οικονομικές εξελίξεις σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.


Σύμφωνα με είδηση στο capital.gr η WIND Ελλάς σημειώνει μικρή μείωση των εσόδων της το εννεάμηνο, κατά 1,4%. Η επίδοση και οι επενδύσεις της εταιρείας τηλεπικοινωνιών παρουσιάζονται αυξημένες κατά 0,7% και κατά 4,8% αντίστοιχα, την ίδια χρονική περίοδο.

Η HOUSEMARKET A.E. παρουσιάζει μείωση στις πωλήσεις κατά 16,7% το εννεάμηνο, σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2019. Η πτώση που καταγράφηκε στις πωλήσεις στην Ελλάδα ήταν υψηλότερη απ' την πτώση των πωλήσεων στις άλλες χώρες που δραστηριοποιείται η εταιρεία ειδών οικιακού εξοπλισμού και επίπλων, όπως αναφέρεται στο newmoney.gr.  

Η ΕΛΛΑΚΤΩΡ ανακοινώνει οριακά κέρδη για το εννεάμηνο, κατά 1 εκ. ευρώ, έναντι 31 εκ. κέρδη που είχε ο Όμιλος το αντίστοιχο διάστημα πέρυσι. Ωστόσο, τα αποτελέσματα του γ΄ τριμήνου καταγράφουν βελτίωση σε όλους τους κλάδους, έναντι του αντίστοιχου τριμήνου του 2019. Για περισσότερα σχετικά με την οικονομική επίδοση της ΕΛΛΑΚΤΩΡ πατήστε ΕΔΩ.

Τα κέρδη της Burlington Stores το γ' τρίμηνο διαμορφώνονται στα 8 εκ. Δολάρια, έναντι 96,5 εκατ. ένα χρόνο πριν. Τα έσοδα της εταιρείας έφτασαν τα 1,67 δισ. Δολάρια, χαμηλότερα από τα 1,78 δισ. πέρυσι. Οι χρηματοοικονομικές εξελίξεις της Burlington Stores έγιναν γνωστές σε άρθρο στο capital.gr.

Αντίθετα η Tiffany & Co ενισχύει τα κέρδη της περισσότερο από 50% το γ' τρίμηνο του έτους, σύμφωνα με δηλώσεις της ίδιας της εταιρείας. Τα καθαρά κέρδη της αμερικάνικης εταιρείας ανήλθαν στα 119 εκ. Δολάρια έναντι των 78,4 εκατ. ένα χρόνο πριν. Οι πωλήσεις το γ' τρίμηνο του 2020 ήταν ελαφρώς χαμηλότερες, στα 1,01 δισ., εκ των οποίων το 12% αντιστοιχεί σε ηλεκτρονικές πωλήσεις, όπως αναφέρεται στο capital.gr.

Εκτύπωση
Rate this article:
Δεν υπάρχει αξιολόγηση
448
blog comments powered by Disqus
LINKED BUSINESS
Σύμβολο της Linked Business

Επισκεφτείτε σήμερα την υπηρεσία B2B Sales Leads για να εντοπίσετε εύκολα και γρήγορα:

  1. Αγορές Ενδιαφέροντος
  2. Δυνητικούς Πελάτες
  3. Στοιχεία Εταιρειών

Μάθετε περισσότερα...

ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ
Θέλετε πρόσβαση σε συστηματική πληροφόρηση σχετικά με τον παλμό της αγοράς και τα πλέον επικαιροποιημένα market opportunities σε επίπεδο B2B; Αποκτήστε πρόσβαση στο newsletter της Linked Business.

ΕΓΓΡΑΦΗ

OPEN DASHBOARD
RSS