Η Amazon ΗΡΘΕ με 1 Δις στη Θεσσαλονίκη!
X
Θέλετε να γίνετε κυρίαρχοι στην αγορά σας; Πώς να γίνετε κυρίαρχοι στην αγορά σας. Τάσεις, ιδέες, εργαλεία και άμεσα εφαρμόσιμες βέλτιστες πρακτικές.
Η Amazon ΗΡΘΕ με 1 Δις στη Θεσσαλονίκη!
Andreas Batsis / Τρίτη, 25 Αυγούστου 2020 / Κατηγορίες: Linked Business, Επιχειρηματικότητα

Η Amazon ΗΡΘΕ με 1 Δις στη Θεσσαλονίκη!

Πολύ καλή για να είναι αληθινή, φαίνεται η συγκεκριμένη σύσταση εταιρείας, ύστερα από τους πρώτους KYC ελέγχους.


UPDATES

Ίσως μια πιο προσεκτική διατύπωση είναι το "Πολλές "Amazon" ΗΡΘΑΝ με ένα Δις (?) στη Θεσσαλονίκη".

UPDATE 1: Το όνομα Miranda Jikia αναφέρεται επιπλέον στο άρθρο της 16ης Ιουνίου "Τι Mega είναι αυτό και τι διεκδικεί;"

UPDATE 2: Η συγκεκριμένη εταιρεία και τα εμπλεκόμενα πρόσωπα ήδη εξετάζονται μέσα από την υπηρεσία KYC (Know Your Customer) της πλατφόρμας και θα ενημερώνουμε το παρόν άρθρο με τα αποτελέσματα. Η μοναδική πλήρως ταυτοποιημένη εταιρεία στην Ελλάδα και σχετιζόμενη με την Amazon.com, Inc. είναι η Amazon Data Services Greece Μονοπρόσωπη Α.Ε.

UPDATE 3: Διαβάστε την πλήρη ανάλυση στο "Amazon" στην Ελλάδα! Η αποκαλυπτική συνέχεια...

Η ιστορία ξεκινάει με τα Market Universe και Market Live. Τα δύο βασικά προϊόντα στην υπηρεσία Linked Business B2B, με τα οποία μπορεί κάποιος να βρει το σύνολο των υφιστάμενων επιχειρήσεων που τον ενδιαφέρουν καθώς και να λαμβάνει τις αντίστοιχες νεοσύστατες επιχειρήσεις άμεσα, μετά την ίδρυσή τους. Χωρίς να χρειάζεται να περιμένει τη λειτουργία τους.

Από τα Δεδομένα στην Είδηση

Πανόραμα ιδρύσεων Αυγούστου

Πανόραμα ιδρύσεων Αυγούστου

 
Το pin της Amazon

Το pin της Amazon

Και ξαφνικά, εκεί που παρακολουθείς τον χάρτη των ιδρύσεων για να αφουγκράζεσαι την κίνηση των αγορών στην Ελλάδα σ’ αυτόν τον περίεργο Αύγουστο που διανύουμε, πέφτεις πάνω στην είδηση του καλοκαιριού. Αν δεν έχει γίνει κάποιο δραματικό λάθος στην καταχώρηση των στοιχείων στο ΓΕΜΗ, τότε έχουμε την ίδρυση μιας νέας μονοπρόσωπης ιδιωτικής κεφαλαιουχικής εταιρείας στη Θεσσαλονίκη, στις 3 Αυγούστου, με διακριτικό τίτλο ESHOP AMAZON και εταιρικό κεφάλαιο (drum roll) 1.000.000.000,00€!

Συγκεκριμένα, αντιγράφοντας από το έγγραφο της σύστασης:

Οι κεφαλαιακές εισφορές των εταίρων, αξίας 1.000.000.000,00 ευρώ, που αντιστοιχούν σε 10.000 εταιρικά μερίδια, ονομαστικής αξίας 100.000,00 ευρώ έκαστο και καλύφθηκαν ως κατωτέρω:

Ο εταίρος MIRANDA JIKIA του VAZHA και της KETEVAN, το γένος JIKIA, κάτοικος ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, επί της οδού 11 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΤΚ 57001, κάτοχος Διαβατηρίου με Αριθμό 17AA82172 26/6/2018 ΓΕΩΡΓΙΑ, Α.Φ.Μ. 176307091, ηλεκτρονική διεύθυνση (e−mail) [email protected], υπηκοότητας ΓΕΩΡΓΙΑ, κατέβαλε ποσό 1.000.000.000,00 X (100%) ευρώ μετρητά στο ταμείο της εταιρείας και έλαβε 10.000 X (100%) εταιρικά μερίδια.

ESHOPAMAZON ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ESHOPAMAZON ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η νέα επιχειρηματική κίνηση της Amazon, αποτελεί το δεύτερο βήμα στην υλοποίηση του σχεδίου επέκτασης που ξεκίνησε στις αρχές του 2019 μέσω της Amazon Data Services Greece Μονοπρόσωπη Α.Ε. Ο κύριος εταιρικός κορμός διοικείται από τον Γενικό Διευθυντή Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής (EMEA) στην Amazon Web Services, Tony Van den Berge και υποδηλώνει την βαρύτητα του εγχειρήματος στην χώρα μας.

Πρωτογενής Πληροφορία στα Εταιρικά Νέα

To "Η Amazon έρχεται στην Ελλάδα", έπαιζε πολύ σαν είδηση τον τελευταίο καιρό, έτσι γενικά κι αόριστα, αλλά στην παρούσα φάση μπορούμε πλέον να το επισημοποιήσουμε με βάση τα ανοικτά δημόσια δεδομένα.

Το επόμενο βήμα που ετοιμάζουμε στην Linked Business, ονομάζεται LB News και βασίζεται ακριβώς σ’ αυτή τη λογική των ανοικτών δεδομένων. Το LB News θα καταγράφει την σκόρπια ανοικτή πληροφορία και θα συνθέτει πρωτογενή και αντικειμενική εταιρική είδηση σχετικά με μεγάλες επιχειρηματικές κινήσεις, μεγαλοοφειλέτες του δημοσίου, μεγάλες συμβάσεις δημοσίου χρήματος, δείκτες των αγορών, σημαντικές αλλαγές στις διοικήσεις και το ιδιοκτησιακό καθεστώς μεγάλων εταιρειών, πρόστιμα κλπ, η οποία εταιρική είδηση θα ανακοινώνενται με απευθείας παραπομπές στα επίσημα στοιχεία. Μείνετε συντονισμένοι (όρος cliché)!

ΥΓ

Θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δούμε πόσα απ’ τα site που θα αναδημοσιεύσουν την είδηση, θα βάλουν και την αντίστοιχη παραπομπή στην αρχική πηγή. Το περιμένουμε με ενδιαφέρον.

Εκτύπωση
Rate this article:
2.6
8499
blog comments powered by Disqus
LINKED BUSINESS
Σύμβολο της Linked Business

Επισκεφτείτε σήμερα την υπηρεσία B2B Sales Leads για να εντοπίσετε εύκολα και γρήγορα:

  1. Αγορές Ενδιαφέροντος
  2. Δυνητικούς Πελάτες
  3. Στοιχεία Εταιρειών

Μάθετε περισσότερα...

ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ
Θέλετε πρόσβαση σε συστηματική πληροφόρηση σχετικά με τον παλμό της αγοράς και τα πλέον επικαιροποιημένα market opportunities σε επίπεδο B2B; Αποκτήστε πρόσβαση στο newsletter της Linked Business.

ΕΓΓΡΑΦΗ

OPEN DASHBOARD
RSS