1ος Νικητής; "Η πιο ολοκληρωμένη πηγή για την ελληνική επιχειρηματικότητα"!
X
 
1ος Νικητής; "Η πιο ολοκληρωμένη πηγή για την ελληνική επιχειρηματικότητα"!
Linked Business / Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2019 / Κατηγορίες: Νέα - Ανακοινώσεις

1ος Νικητής; "Η πιο ολοκληρωμένη πηγή για την ελληνική επιχειρηματικότητα"!


Η Πλατφόρμα Linked Business είναι από χτες ο 1oς νικητής στον 9ο Διαγωνισμό Καινοτομίας & Τεχνολογίας #NBGBusinessSeeds, καταλαμβάνοντας την 1η θέση από 331 αρχικές προτάσεις.

Η κατάκτηση μιας τέτοιας πρωτιάς, σε έναν διαγωνισμό με τόσες πολλές συμμετοχές, είναι μια πραγματικά μεγάλη τιμή. Πόσο μάλλον όταν το συνολικό εγχείρημα χαρακτηρίζεται και από την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος ως:

Η πιο ολοκληρωμένη πηγή για την ελληνική επιχειρηματικότητα

Για όσους ακόμα αναρωτιούνται, η πλατφόρμα Linked Business έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα ζωντανό υπερμητρώο της ελληνικής επιχειρηματικότητα, βασισμένο σε ανοικτά δημόσια δεδομένα, μέσα στο οποίο τοποθετούνται και διασυνδέονται οι επιχειρηματικές οντότητες στην Ελλάδα (εταιρείες και πρόσωπα). Το υπερμητρώο αυτό διαθέτει το σύνολο των εργαλείων ανάλυσης και λήψης αποφάσεων για όλους τους κλάδους της αγοράς στην Ελλάδα, καθώς και το σύνολο των δεδομένων για τη χάραξη και την εκτέλεση πωλησιακής στρατηγικής!

Επιχειρηματικότητα, όχι με ευχολόγια αλλά με δεδομένα!

Όπως τόνισε ο διευθύνων σύμβουλος της Linked Business, Μιχάλης Βαφόπουλος:

"Είμαστε περήφανοι γιατί καταφέραμε να βγάλουμε έξω από το εργαστήριο τις προσπάθειες μιας δεκαετίας και να παρέχουμε πλέον αποτελεσματικές υπηρεσίες ανάλυσης αγοράς τόσο σε επίπεδο B2B sales leads όσο και σε KYC, due diligence και internal auditing.

Τα ανοιχτά δεδομένα, και ιδίως αυτά που αφορούν στην οικονομία και στις επιχειρήσεις, αποτελούν μέρος του “οξυγόνου” της δημοκρατίας και της καινοτομίας. Πρέπει όλοι να γνωρίζουμε, χωρίς εμπόδια, σε ποιον ανήκει και που βρίσκεται μια επιχείρηση καθώς και πως χρησιμοποιείται το δημόσιο χρήμα. Και με βάση αυτά τα δημοσίως διαθέσιμα στοιχεία χτίζουμε εργαλεία για να βελτιώσουμε την απόδοση των επιχειρήσεων."

Μιχάλης Βαφόπουλος, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος

Η Δεκάδα του Διαγωνισμού

Οι νικητές του 9ου NBG Business Seeds

Οι νικητές του 9ου NBG Business Seeds

 
Ο Μιχάλης Βαφόπουλος, ιδρυτής και CEO της Linked Business

Ο Μιχάλης Βαφόπουλος, ιδρυτής και CEO της Linked Business

Στον κατά γενική ομολογία υψηλότατου επιπέδου φετινό διαγωνισμό, τη δεύτερη θέση κατέκτησε η εταιρεία Shopmind (Βασίλης Σταύρου και Αναστασία Γρίβα) η οποία έχει αναπτύξει ένα retail analytics λογισμικό με δεδομένα για τον σχεδιασμό ενεργειών marketing.

Την τρίτη θέση κατέκτησε η εταιρεία Ferryhopper (με ιδρυτές τους Χρήστο Σπαθαράκη, Βασίλη Λαχανά, Παναγιώτη Σαράφη και Μαρία Χατζησταύρου) η οποία ανέπτυξε μια έξυπνη διαδικτυακή πλατφόρμα ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, η οποία παρέχει τη δυνατότητα κρατήσεων σε συνδυασμένα ακτοπλοϊκά δρομολόγια για τη διασύνδεση προορισμών που δεν έχουν απευθείας σύνδεση.

Η 4η θέση κατακτήθηκε από το PlantBox του Βασίλη Τσίπα. Το PlantBox είναι το πρώτο πλήρως τυποποιημένο και συσκευασμένο δέντρο ελιάς στον κόσμο, το οποίο πωλείται σε όλη την Ελλάδα και σε 20 χώρες του εξωτερικού.

Η δεκάδα συμπληρώθηκε από τις εταιρείες Biomimetic, Coffee-eco, Dogs’ Voice, Followgreen, PlexEarth και ο Φωτοβολταϊκός Διαχειριστής Θερμικής Ενέργειας.

UPDATE: Από την ανακοίνωση της είδησης στον ΑΝΤ1

Εκτύπωση
5254
blog comments powered by Disqus
LINKED BUSINESS
Σύμβολο της Linked Business

Επισκεφτείτε σήμερα την υπηρεσία B2B Sales Leads για να εντοπίσετε εύκολα και γρήγορα:

  1. Αγορές Ενδιαφέροντος
  2. Δυνητικούς Πελάτες
  3. Στοιχεία Εταιρειών

Μάθετε περισσότερα...

ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ
Θέλετε πρόσβαση σε συστηματική πληροφόρηση σχετικά με τον παλμό της αγοράς και τα πλέον επικαιροποιημένα market opportunities σε επίπεδο B2B; Αποκτήστε πρόσβαση στο newsletter της Linked Business.

ΕΓΓΡΑΦΗ

OPEN DASHBOARD
RSS