corporate-results-02122020
X
Σημαντικές ενημερώσεις από τρίτες πηγές, για το εταιρικό τοπίο και την επιχειρηματική γνώση. Τα συγκεντρώνουμε όλα σε ένα σημείο για εσάς, στην περίπτωση που διέφυγαν της προσοχής σας.
Οικονομικά Στοιχεία Εταιρειών - Έκδοση 02/12/2020
Xanthi Theofanous / Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου 2020 / Κατηγορίες: LB Daily

Οικονομικά Στοιχεία Εταιρειών - Έκδοση 02/12/2020

Εθνική Ασφαλιστική, Prodea Investments, Lavipharm A.E., Gazprom


Αυξημένα κατά 15,2% τα προ φόρων κέρδη για την Εθνική Ασφαλιστική το εννεάμηνο του 2020, σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2019, σύμφωνα με ανακοίνωση στο newmoney.gr. Τα εγγεγραμμένα ασφάλιστρα αυξήθηκαν σχεδόν σε όλους του κλάδους αποδεικνύοντας την ικανότητα της εταιρείας να ανταπεξέλθει σε μια δύσκολη και απαιτητική περίοδο. 

Η Prodea Investments το εννεάμηνο καταγράφει 47,2 εκ. ευρώ, έναντι 46,3 εκ. το εννεάμηνο του 2019. Ωστόσο, η εταιρεία δηλώνει πως η πανδημία επηρέασε σημαντικά τις οικονομικές της δραστηριότητες. Σύμφωνα με είδηση στο capital.gr οι επενδύσεις σε ακίνητα υποστηρίζεται πως είναι η κύρια πηγή εσόδων για την εταιρεία.

Οι ενοποιημένες πωλήσεις της Lavipharm A.E. αυξήθηκαν κατά 16,90% το εννεάμηνο του 2020, σύμφωνα με δημοσίευση στο capital.gr. Όλες οι εταιρείες του Ομίλου προσαρμόστηκαν γρήγορα στις νέες συνθήκες που επήλθαν μετά την έξαρση της πανδημίας και η Διοίκηση φροντίζει συνεχώς για την λήψη των απαραίτητων μέτρων με σκοπό την προστασία του προσωπικού και την εύρυθμη λειτουργία της παραγωγής και της εφοδιαστικής αλυσίδας.

Η Gazprom εμφάνισε κατά 25% μειωμένα έσοδα τους πρώτους εννέα μήνες του έτους, όπως επισημαίνεται στο newmoney.gr. Οι καθαρές ζημίες που σημείωσε για την ίδια χρονική περίοδο ήταν 218,38 δισ. Ρούβλια, σε σχέση με 1,048 τρισ. Ρούβλια κέρδη την αντίστοιχη περίοδο του 2019.

Εκτύπωση
Rate this article:
4.5
458
blog comments powered by Disqus
LINKED BUSINESS
Σύμβολο της Linked Business

Επισκεφτείτε σήμερα την υπηρεσία B2B Sales Leads για να εντοπίσετε εύκολα και γρήγορα:

  1. Αγορές Ενδιαφέροντος
  2. Δυνητικούς Πελάτες
  3. Στοιχεία Εταιρειών

Μάθετε περισσότερα...

ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ
Θέλετε πρόσβαση σε συστηματική πληροφόρηση σχετικά με τον παλμό της αγοράς και τα πλέον επικαιροποιημένα market opportunities σε επίπεδο B2B; Αποκτήστε πρόσβαση στο newsletter της Linked Business.

ΕΓΓΡΑΦΗ

OPEN DASHBOARD
RSS