corporate-results-03122020
X
Σημαντικές ενημερώσεις από τρίτες πηγές, για το εταιρικό τοπίο και την επιχειρηματική γνώση. Τα συγκεντρώνουμε όλα σε ένα σημείο για εσάς, στην περίπτωση που διέφυγαν της προσοχής σας.
Οικονομικά Στοιχεία Εταιρειών - Έκδοση 03/12/2020
Xanthi Theofanous / Πέμπτη, 3 Δεκεμβρίου 2020 / Κατηγορίες: LB Daily

Οικονομικά Στοιχεία Εταιρειών - Έκδοση 03/12/2020


Δημοσίευση της naftemporiki.gr γνωστοποιεί τα προ φόρων κέρδη της Flexopack τα οποία εμφανίζονται αυξημένα κατά 61,82% το εννεάμηνο του 2020 σε επίπεδο Ομίλου ενώ σε εταιρικό επίπεδο η ποσοστιαία αύξηση ανέρχεται σε 32,53%.

Μειωμένα κατά 7,6% παρουσιάζονται τα ενοποιημένα καθαρά κέρδη του Ομίλου ΑΔΜΗΕ για το εννεάμηνο του έτους συγκριτικά με το αντίστοιχο διάστημα πέρσι, κάτι που δεν συμβαίνει και για τα συγκρίσιμα καθαρά κέρδη, καθώς σημειώνουν αύξηση 1,2%. Από την άλλη, η εταιρεία ΑΔΜΗΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε. ανακοίνωσε καθαρά κέρδη ύψους 30,3 εκ. ευρώ στο εννεάμηνο, σύμφωνα με το newmoney.gr.

Η λειτουργική κερδοφορία της ΔΕΗ, σύμφωνα με στοιχεία που παρουσιάζονται στην ενημερωτική ιστοσελίδα iefimerida.gr, συνεχίζεται και τους εννέα μήνες του έτους παρουσιάζοντας επταπλασιασμένα οικονομικά αποτελέσματα. Ο πρόεδρος της ΔΕΗ υποστηρίζει ότι η κερδοφορία οφείλεται σε ειδικά μέτρα που ελήφθησαν πέρυσι.

Η αεροπορική SAS AB για το τρίμηνο που έληξε στις 31 Οκτωβρίου κατέγραψε ζημίες 2,58 δισ. κορόνες, ενώ τα έσοδα της εταιρείας υποχώρησαν κατά 77%, στα 3,04 δισ., όπως επισημαίνεται στην naftemporiki.gr. Το πλήγμα για την σουηδική εταιρεία ήταν πολύ μεγαλύτερο από αυτό που είχαν εκτιμήσει αρχικά οι αναλυτές.

Οι απώλειες που σημειώνει το Jumbo για το 11μηνο του έτους αγγίζουν το -10,7%, σύμφωνα με πρόσφατη ανακοίνωση της εταιρείας που καταγράφει η naftemporiki.gr. Παρά την μικρή ανοδική πορεία που εμφάνισε η εταιρεία τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο, τα μέτρα που εφαρμόστηκαν τον Νοέμβριο οδήγησαν σε πτώση των πωλήσεων κατά 35%.

Εκτύπωση
Rate this article:
Δεν υπάρχει αξιολόγηση
434
blog comments powered by Disqus
LINKED BUSINESS
Σύμβολο της Linked Business

Επισκεφτείτε σήμερα την υπηρεσία B2B Sales Leads για να εντοπίσετε εύκολα και γρήγορα:

  1. Αγορές Ενδιαφέροντος
  2. Δυνητικούς Πελάτες
  3. Στοιχεία Εταιρειών

Μάθετε περισσότερα...

ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ
Θέλετε πρόσβαση σε συστηματική πληροφόρηση σχετικά με τον παλμό της αγοράς και τα πλέον επικαιροποιημένα market opportunities σε επίπεδο B2B; Αποκτήστε πρόσβαση στο newsletter της Linked Business.

ΕΓΓΡΑΦΗ

OPEN DASHBOARD
RSS