Αποφάσεις Έκτακτων Γενικών Συνελεύσεων στα τέλη Δεκεμβρίου
X
Σημαντικές ενημερώσεις από τρίτες πηγές, για το εταιρικό τοπίο και την επιχειρηματική γνώση. Τα συγκεντρώνουμε όλα σε ένα σημείο για εσάς, στην περίπτωση που διέφυγαν της προσοχής σας.
Xanthi Theofanous / Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου 2021 / Κατηγορίες: LB Daily

Αποφάσεις Έκτακτων Γενικών Συνελεύσεων στα τέλη Δεκεμβρίου


Σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση προχώρησε η Εταιρεία Μύλοι Κεπενού Α.Β.Ε.Ε. προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις προς διανομή των κερδών των προηγούμενων χρήσεων. Σύμφωνα με δημοσίευση στο euro2day.gr, έγινε γνωστό ότι υπερψηφίστηκε ομόφωνα από το 75,20% των παρευρισκόμενων μετόχων στην συνέλευση, οι οποίοι κατέχουν 5.038.303 μετοχές και ψήφους, η διανομή των κερδών στο σύνολο των μετόχων. Η καταβολή της χρηματικής διανομής ξεκίνησε στις 31 Δεκεμβρίου 2020 μέσω της Alpha Bank και το μεικτό ποσό ανήλθε στα 924.600 ευρώ ή 0,138 ευρώ ανά μετοχή.

Η AS Company S.A. πραγματοποίησε, επίσης, Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας με σκοπό την λήψη αποφάσεων που αφορούν το μετοχικό Κεφάλαιο της Εταιρείας. Κατά την διάρκεια της ημερήσιας διάταξης αποφασίστηκε ομόφωνα η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά 74.509,17 ευρώ, με αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής κατά 0,00568 λεπτά. Ακόμα, οι μέτοχοι ενέκριναν ομόφωνα την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρίας κατά 2.944.475,43 ευρώ, με αύξηση της ονομαστικής αξίας της κάθε μετοχής κατά 0,22432 λεπτά. Τέλος, οι μέτοχοι συμφώνησαν στην τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού της Εταιρείας που αφορά θέματα κεφαλαίου. Αυτό συνέβη για να είναι δυνατόν να υλοποιηθεί η απόφαση περί αύξησης του κεφαλαίου, όπως επισημαίνεται στο euro2day.gr.

Ακόμη, στα τέλη Δεκεμβρίου διεξάχθηκε Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της Papoutsanis S.A., στην οποία παρέστησαν δεκαπέντε μέτοχοι/εκπροσωπούντες της Εταιρείας που κατέχουν 19.896.707 μετοχές επί συνόλου 25.118.410 μετοχών (79,21% μετοχικού κεφαλαίου). Είδηση που προέρχεται από το euro2day.gr κάνει γνωστό ότι στην ημερήσια διάταξη αποφασίστηκε η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας, με έκδοση νέων μετοχών και διανομή τους στους υφιστάμενους μετόχους ανάλογα με την συμμετοχή τους στο μετοχικό κεφάλαιο της Εταιρείας. Επιπλέον αποφασίστηκε η απαλοιφή των παρακρατημένων κερδών (εσωτερικά κεφάλαια) διά του συμψηφισμού τους με αποθεματικά και με ποσό του λογαριασμού υπέρ το άρτιον.

Εκτύπωση
Rate this article:
Δεν υπάρχει αξιολόγηση
399
blog comments powered by Disqus
LINKED BUSINESS
Σύμβολο της Linked Business

Επισκεφτείτε σήμερα την υπηρεσία B2B Sales Leads για να εντοπίσετε εύκολα και γρήγορα:

  1. Αγορές Ενδιαφέροντος
  2. Δυνητικούς Πελάτες
  3. Στοιχεία Εταιρειών

Μάθετε περισσότερα...

ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ
Θέλετε πρόσβαση σε συστηματική πληροφόρηση σχετικά με τον παλμό της αγοράς και τα πλέον επικαιροποιημένα market opportunities σε επίπεδο B2B; Αποκτήστε πρόσβαση στο newsletter της Linked Business.

ΕΓΓΡΑΦΗ

OPEN DASHBOARD
RSS