Ο Γιώργος Στεργίου στο Τιμόνι της Γενικής Διεύθυνσης της Linked Business
X
 
Ο Γιώργος Στεργίου στο Τιμόνι της Γενικής Διεύθυνσης της Linked Business
Linked Business / Παρασκευή, 12 Μαρτίου 2021 / Κατηγορίες: Νέα - Ανακοινώσεις

Ο Γιώργος Στεργίου στο Τιμόνι της Γενικής Διεύθυνσης της Linked Business


Η Linked Business, καταχωρημένη στους Game Changers του 2020 ως η έξυπνη πλατφόρμα που κάνει τις B2B επιχειρήσεις να αναπτύσσονται ραγδαία και να κυριαρχούν, εντάσσει τον Γιώργο Στεργίου στο ανθρώπινο δυναμικό της, στη θέση του γενικού διευθυντή.

Η συγκεκριμένη στρατηγική επιλογή αποτελεί για την Linked Business μια εξαιρετικά σημαντική προσθήκη στους ανθρώπους της εταιρείας, καθώς ο κ. Στεργίου φέρει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά τα οποία μπορούν να οδηγήσουν με ασφάλεια μια startup εταιρεία σε ανώτερα επίπεδα, στο στάδιο της ραγδαίας ανάπτυξής της. Τα 4 κυριότερα σημεία στα οποία πρέπει να εστιάσουμε, είναι τα ακόλουθα:

  1. Ο κ. Στεργίου φέρνει στην Linked Business την εμπειρία 13 ετών στην Thompson Reuters η οποία αποτελεί παγκοσμίως τον μεγαλύτερο πάροχο έξυπνης επιχειρηματικής πληροφόρησης, απαραίτητης στις επιχειρήσεις για την αποτελεσματική λήψη αποφάσεων. Η δε θητεία του έχει να επιδείξει σειρά από υψηλόβαθμους ρόλους παγκόσμιας εμβέλειας όπως:

    Αντιπρόεδρος Στρατηγικής & Επιχειρηματικής Ανάπτυξης για τις περιοχές της Μέσης Ανατολής, Αφρικής, Ρωσίας και Τουρκίας

    Γενικός Διευθυντής για τη Νοτιοανατολική Ευρώπη

    Επικεφαλής Νέων Πελατών για την Ευρώπη

  2. Έχει επιπλέον πλούσια εμπειρία στον τομέα FinTech. Έχει διατελέσει στέλεχος στον τραπεζικό τομέα ενώ παράλληλα είναι σύμβουλος νεοφυών επιχειρήσεων ως μέλος της Echofin. Και η ένταξή του στην Linked Business έρχεται σε μια εποχή στην οποία η βραβευμένη πλατφόρμα έχει αναπτύξει για τον τραπεζικό τομέα end-to-end προϊόντα τα οποία προτυποποιούν και θωρακίζουν απέναντι σε κινδύνους τις διαδικασίες του και επιταχύνουν τον ψηφιακό του μετασχηματισμό.
  3. Ο κ. Στεργίου διαθέτει, δια της πολυετούς εμπειρίας του (πάνω από 20 χρόνια) σε Υπηρεσίες και Τεχνολογία, πανοραμική αντίληψη της ελληνικής και παγκόσμιας αγοράς, πράγμα ιδιαίτερα σημαντικό για την Linked Business και τους μελλοντικούς της στόχους.
  4. Το επαγγελματικό του προφίλ συμπληρώνουν επίσης οι θητείες του ως μέλος της επενδυτικής επιτροπής της CNL Capital αλλά και ως διευθυντής επιχειρηματικής ανάπτυξης για τη ΣΟΛ Crowe, μια εκ των ηγέτιδων εταιρειών Audit & Advisory στην Ελλάδα.

Η ανακοίνωση της συνεργασίας με τον Γιώργο Στεργίου έρχεται να κηρύξει την έναρξη μιας εποχής στην οποία θα ακολουθήσουν, στο εγγύς μέλλον, πολλές και πολύ σημαντικές ανακοινώσεις. Τόσο για την εταιρεία όσο και για τις ελληνικές επιχειρήσεις, καθώς η Ελλάδα γίνεται πλέον η χώρα με την πιο χαρτογραφημένη επιχειρηματικότητα σε όλα τα επίπεδα.

Η Linked Business καλοσωρίζει τον Γιώργο Στεργίου.

Ο Γιώργος Στεργίου

Ο Γιώργος Στεργίου

Το μέλλον της συνεργασίας αναμένεται, αν μη τι άλλο, συναρπαστικό!

Εκτύπωση
1391
blog comments powered by Disqus
LINKED BUSINESS
Σύμβολο της Linked Business

Η πλατφόρμα Linked Business παρέχει όλα τα εργαλεία για να αποκρυπτογραφήσετε την αγορά σας!

Ψάχνετε για επιχειρήσεις σε μια οδό; Σε ένα οικοδομικό τετράγωνο; Ψάχνετε για επιχειρήσεις σε όλη την επικράτεια; Σας ενδιαφέρει μια συγκεκριμένη δραστηριότητα ή ένας ολόκληρος κλάδος; Οι απαντήσεις σας βρίσκονται μέσα στην Linked Business!

Μάθετε περισσότερα...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έχετε κάποια απορία σχετικά με τη λειτουργία και τις χρήσεις της πλατφόρμας; Ζητήστε πληροφορίες στα:

 

Θέλετε πρόσβαση σε συστηματική πληροφόρηση σχετικά με τον παλμό της αγοράς και τα πλέον επικαιροποιημένα market opportunities σε επίπεδο B2B; Αποκτήστε πρόσβαση στο newsletter της Linked Business.

  ΕΓΓΡΑΦΗ

ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η Linked Business συμμετέχει στο πρόγραμμα NBG Business Seeds της Εθνικής Τράπεζας